Mi a legnagyobb félelmetek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:39
31/43 anonim válasza:
Az egyik, amitől a legjobban rettegtem, hogy szétmegyünk a párommal, bekövetkezett pár napja. Nem bírok mit mondani, leírhatatlan, mennyire fáj. Ezen kívűl én is a szeretteim halálától félek, valamint attól, hogy nem lehet saját gyerekem.
32/43 anonim válasza:
Most éppen az hogy nem sikerül teherbe esnem, és rámegy a házasságom.
Az állandó meg az, hogy le kell vágni a kezem vagy a lábam, vagy elvesztem a szemem. Illetve, hogy közlekedési balesetben megölök valakit, meg hogy meghal a férjem.
33/43 anonim válasza:
A hadoklástól való félelem, a testi szenvedéstől való félelem.
Félelem attól, hogy soha nem fogok meggyógyulni.
34/43 anonim válasza:
A legnagyobb félelmem, hogy nem lehet saját gyerekem, vagy ha valami oknál fogva lehetne csak még se lesz. Rendkívül család-orientált vagyok, ezért nem is tudom, hogy viselném.
23N
35/43 anonim válasza:
07-21 18:48 válaszoló vagyok, nem mintha sokat számítana de mi a fenéért lettem lepontozva? Nem az arányom a lényeg, hanem hogy most mi nem lehet hasznos egy ilyen válaszban? Az volt a kérdés mitől félünk, én ezektől... ha ez valakinek nem tetszik attól még a válaszom hasznos... :S ???
36/43 anonim válasza:
Az, hogy elveszítem valamilyen halálos betegség miatt a szeretteimet...és az, hogy ne adj Isten műtétet hajtsanak rajtam végre.
37/43 anonim válasza:
ma 22:55 nem írtam oda, hogy azért, mert látnám leépülni a szeretteimet testileg és lekileg is, és borzasztó lenne a tudat, hogy nem segíthetek rajtuk.
38/43 anonim válasza:
Betegsegektol, balesetektol feltek mindenkit a csaladban. Sajnos kijutott az utobbibol eleg...:S
40/43 anonim válasza:
Hát attól, hogy lebénulok, nem teljesülnek az álmaim és hogy soha nem találom meg a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!