Mi a legnagyobb félelmetek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:39
21/43 anonim válasza:
Tegnapi első válaszoló, 18:43-as vagyok. Soha nem szoktam agyalni azon, hogy egy adott kérdésre hány %-ot kapok, de most felteszem azt a kérdést, hogy miért kellett lepontozni? Higyjétek el, nem az számít, hogy 83%-ot kaptam rá, de én nem a többi válaszolónak írtam, hanem a kérdezőnek. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik, hogy én így aggódok a családomért, de ezért lepontozni valakit?! :S Mondjátok meg, akkor mi lett volna erre a kérdésre a „helyes válasz”? Mert tudtommal erre nincs megfelelő válasz, mert mindenki azt fogja leírni, ami őt bántja, zavarja, nem pedig azt, ami a közvéleménynek tetszik!
22/43 anonim válasza:
Félek,hogy a gyermekeimmel,szereteimmel valami baj történik.
Félek,h meghalok túl korán és nem láttom a gyermekeimet felnőni.
23/43 anonim válasza:
1.családom elvesztése
2.betegségek, korai halál
3.hogy nem élek békében
4.hogy nem tudom megállni hogy összejöjjek valakivel
Leginkább ezektől félek..
25/43 anonim válasza:
Megszólítani egy csinos lányt.
26/43 anonim válasza:
Hogy anyosom túll él engem!!!!!1
27/43 anonim válasza:
Attól félek, hogy nem én fogom irányítani a halálomat.
28/43 anonim válasza:
hogy egyedül fogok megöregedni.
29/43 anonim válasza:
A szeretteimnek baja esne, vagy még rosszabb történne velük.
A másik, amitől félek, hogy egyedül maradok.
30/43 anonim válasza:
Hogy elvesztem a szeretteimet. Akár úgy, hogy eltávolodnak tőlem, elhagynak, vagy ne adj' Isten meghalnak... Vagy hogy valami baj éri őket, nekem ők mindenkinél fontosabbak. Még attól, hogy a világ teljesen rossz lesz, mert szinte mindenhol rossz példát lehet látni és legtöbben a mai világban már tényleg a világi hívságoktól függenek, nem hasznos dolgoktól és másokkal szembeni pozitív érzésektől. Magammal kapcsolatban annyi, hogy nem érem el azt, ami a célom az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!