Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb félelmetek?

Mi a legnagyobb félelmetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Érdekes, pont ma gondolkoztam ezen. :)

Nekem az, hogy akiket szeretek, azokkal baj történik. Vagy hogy elhagynak (párom, barátok, stb.).

2011. júl. 21. 18:59
 12/43 anonim ***** válasza:

Fulladásos halál. Ettől félek a legjobban, és ettől féltem a gyerekemet is a legjobban. Szerencsére nincs nálunk se kút, se olyan emésztő, ahová beleeshetnénk.

Ebből kifolyólag víziszonyom is van.

2011. júl. 21. 19:01
 13/43 anonim ***** válasza:
Én már végigéltem mindent, amitől félhetnék. Attól félek a legjobban, hogy elveszítem azokat is, akik maradtak, és elveszítem a józan eszem.
2011. júl. 21. 19:06
 14/43 anonim ***** válasza:
nem vesznek fel a gyógyszerészeti karra az egyetemen és a kevés fizetés.
2011. júl. 21. 19:10
 15/43 anonim ***** válasza:

Hogy a híd alá kerülök.

Elvesztem, akit szeretek.

2011. júl. 21. 19:20
 16/43 habibi ***** válasza:

nem szeretem a félelmet, és nem szeretek rettegni a semmiért, ami talán meg sem fog történni, ha pedig megtörténik, azt Isten akarta úgy, és én elfogadom Isten döntését. és nem a semmibe beszélek, mert régen rettegtem, hogy egy szerettemmel baj történhet/meghalhat, netán kudarc érhet, vagy elhagynak a szeretteim. Ezektől féltem, de egy igen súlyos autóbaleset, pár szerettem elvesztése ,kudarcok sorozata és betegségek ostroma után nem félek a dolgoktól és bízom Istenben,hisz Ő csak a jót akarja nekem, bár ezt nem mindig érthetem meg azonnal, csak később. Tehát nem félek semmitől.

19/L

2011. júl. 21. 21:01
 17/43 anonim ***** válasza:

egészen eddig annyira jó volt az életem, hogy attól félek, hogy ezért mikor kell majd "megfizetnem"...

nem járja át a félelem a napjaimat, mi több, élvezem az életet, ahogy csak tudom.

2011. júl. 21. 21:17
 18/43 anonim ***** válasza:

Hosszú, betegségekkel teli élet.Terhesség.

21L

2011. júl. 21. 21:39
 19/43 anonim ***** válasza:
Félek hogy elvesztem valamelyik szerettemet, a kutyámat(nevessetek csak, de ő nekem nagyon fontos), félek a daganatos betegségektől és félek hogy a jövőben nem lesz normális munkám vagy semmilyen munkám. :(
2011. júl. 21. 21:43
 20/43 anonim ***** válasza:
Hogy egyszer azt veszem észre, hogy nem szeret senki:(
2011. júl. 21. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!