Mit tegyek/tegyünk a párommal, hogy leszálljanak rólunk a szülei meg a nővére? Magánéletre vágyunk! Én 19 vagyok, Ő 22.
16:53-as vagyok!
Te honnan tudod hogy nem ad le ill. nem csinál semmit a kérdezö?
Én is anyós "háboruban" vagyok!
Én mindent megcsináltam ki volt nyalva a valaga sok pénzt le raktam mégis én vagyok a szemét.
Egyébként én is viszonylag sok időt töltöttem az exem szüleinél egy időben, de mivel nekem volt gyerekszobám, alaposan meghúztam magam, segítettem főzni, leszedni a terítéket, anyuka kezéből már kaptam is ki a vasalót, ha nekiállt rendezni a ruhákat. ezenkívül ismertem a köszönöm és a kérem szépen kifejezéseket. anyu is feljött időnként hozzánk a szobába, ami néha zavaró volt, de elbeszélgettünk vele kedvesen, és nem volt semmi baj, mert már ment is ki.
érdekes: engem mindig szeretettel fogadtak, és kimondottan örültek nekem, ha ott vagyok. pedig ők is meglegetősen minden lében kanál típusok voltak.
meg kéne tanulni viselkedni, kicsilány, és kompromisszumokat kötni. te ott vendég vagy, úgyhogy a pofádat betedd.
Az anyóskérdés az más kérdés. Természetesen sok anyós még messziről is probléma és ugyanezt csinája, és nem lehet ellene tenni sokat. (bár szerintem akkor már a srácon múlik, hogy mit enged beleszólni a saját életébe, feleségéébe, gyerekéébe)
Én a jelenlegi helyzet feloldására próbáltam tanácsot adni. (16:42es ) Természetesen nincs rá garancia, hogy ha kiköltözik a fiú egyszer, és máshol laktok közösen, akkor rendben lesz minden a kérdező és anyósjelölt között.
Csak lehet, hogy egy fokkal jobb lesz a viszony, ha az elején nincs túlfeszítve minden húr.
EGYSZERÜEN RÁZ A RÖHÖGÉS!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D magánéletre vágysz? :D 19 évesen? :D akkor húzzál el dolgozni és költözz el otthonról! Barátoddal együtt! Amikor 19 voltam nekem azt se engedték meg hogy barátom legyen, nemhogy ott aludjak a nyakukon minden nap!
Azt írod: "el kell viselnem a szenilis szüleit" NEM KELL ELVISELNED, NE MENJ ODA SOHA TÖBBET AKKOR!!!!!!!!!! De ha már önként odamész hülye p.csa, akkor tanulj már meg viselkedni!!!! Az ilyen hisztis csajoktól a szőr feláll a hátamon!!!!
16.30-as most akkor szereti az anyját, van nem??? Össze-vissza írsz, nem kellene tanácsokat adnod, te sem vagy külömb.
" Ugyanúgy szereti az anyját, mint én az enyémet. Ugyanazt jelenti számára mint nekem az enyém. "
"Ja és mi sem kedveljük a szüleit, nem is nagyon vagyunk velük, örülünk, hogy külön vagyunk, csak időnként találkoznak. "
Azért nem tudom, én amikor 19 évesen gyakran aludtam a barátoméknál, akkor szépen megkérdeztem, hogy miben segíthetek, megköszöntem a vacsorát, gyakran vittem én a desszertet, és hálás voltam mert vendégül látnak.
Nem értettem egyet mindenben a szülőkkel, ezt nem is várta el tőlem senki, de soha nem mondtam volna olyat, hogy "el kell viselnem a szenilis szüleit". Az ő lakásuk, azt engednek be akit akarnak. Mondhatták volna azt is, hogy gyerekek vegyetek ki szépen egy albérletet, itt már elegen vagyunk.
Így korrekt, ahogy az utolsó is írta.
én is leírtam, hogy amikor exeméknél vendégeskedtem, ott segítettem, ahol tudtam. eszembe se jutott volna húzni a számat.
le is pontoztak egyesek rendesen.
Mennyit adsz a rezsibe?Vagy a víz villany,gáz ott ingyen van??
Mikor mosogatsz??Dugás előtt,vagy után???Tudod,hol a porszívó??És az ablaktisztító felszerelés???
Picinyem!!! Amit adsz,azt kapsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!