Telefonos ügynökökkel mit lehet kezdeni, hogy leszálljanak rólam végre?
Játszd el nekik, hogy komplett idióta vagy, kezdjél el neki mesélni a tegnapi filmről a moziban, vagy hogy mi történt a buszon, vagy hogy mikor kell paradicsomot ültetni.. az a lényeges, hogy tökre ne odaillő legyen. Aztán egy másik téma, mintha meg sem hallanád a kérdését.
Akkor aztán lekerülsz a listáról, hogy nem érdemes mégegyszer felhívni.
Ilyenkor hirtelen az idegesítőből szórakoztatóvá válik a szituáció :D
én azt szoktam nekik mondani,hogy érdekel az ajánlatuk,de sajnos pénzem az nincs .
ettől azonnal itt hagynak
1. Felveszed a telefont, és közlöd, hogy a telefonod minden beszélgetést automatikusan rögzít, ezt nem szeretik;
2. szerződéskötéskor /bár most sem késő/, titkosítani kellett volna a számod, és letiltani, hogy marketing célokra kiadják;
3. Elkezdesz te is ajánlani valamit a hívónak;
Vezetékes telefonom nincs, csak mobilom, így szerencsére jóval ritkábban zaklatnak. Biztosítást próbáltak már rám tukmálni, és két hete egy titkosított számon hívott egy pasas. Elhadarta, honnan hív és hogy nyertem valamit. Merthogy regisztrálva vagyok valami honlapon. Azt válaszoltam, hogy ott én biztosan nem, és nem vettem részt semmilyen nyereményjátékon, úgyhogy köszönöm a "nagyszerű lehetőséget", és letettem.
Legjobb őket egyszerűen, határozottan lerázni, "ne zaklassanak", "nincs a termékre/szolgáltatásra szükségem" vagy hasonló szöveggel. De jók a fenti trükkök is, amiket felsoroltak a többiek.
Az ilyen "nyertél ezt meg azt"is kamu, amennyiben nem vettél részt semmiféle nyereményjátékban és nem is tudsz ilyesmiről. Különben is, ma már semmit nem adnak ingyen.
"Háh, utolsó az első ponttal semmit se ér, mert amúgy is rögzítik a beszélgetést a telefonos helyen ;)"
Ők rögzítik, de azt már felháborítónak tartják, ha te is, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!