Tényleg ezért furcsának mondható a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
10 éve van barátom de nem élünk együtt. Ennek oka, hogy nálunk nincs hely a barátom családjához meg nem szívesen költöznék. Albérletet meg eleve kilőttük mert nem azért dolgozunk,hogy más zsebét tömjük, ha ez így is megoldható. Pár km-re lakunk egymástól, mindkettőnknek van kocsija úgyhogy, a találkozások könnyen megoldhatók. Szinte minden nap látjuk egymást. A kapcsolatunk úgymond tökéletes nagyon ritkán vannak viták, folyton udvarol, bókol, apró ajándékokkal kedveskedünk egymásnak. Mások szerint ez így nem "egészséges" és kérdezgetik, hogy: mikor költözünk össze? Ti, hogyan látjátok? Én 25 éves lány vagyok ő 33 éves fiú. Köszönöm a válaszokat.2011. júl. 19. 08:17
21/27 anonim válasza:
Ez hülyeség hogyha összeköltöznek kijönnek a rejtett hibák. Mi is nagyon közel laktunk, de összecuccolni csak 5 év után saját külön házba . Mi is egymásnál aludtunk mindig csak az ő cuccai otthon voltak. Már egy éve együtt élünk teljesen és még jobb együtt, semmi rejtett hiba nem jött ki. Szóval ha minden nap együtt alszotok az már félig együtt élés, és csak gyűjtsetek, felesleges albérletre fizetni.
22/27 anonim válasza:
Lenne pár kérdésem. 2 az 1. válaszolóhoz:
1. Szerinted ez így miért élősködés?
2. Hogy gondoltad, hogy ha gyerek lesz, akkor is esténként együtt alszanak, meg a délutánokat együtt töltik? Már bocs, de nagyon logikátlan kérdés volt.
És miért van az, hogy mindenki la van pontozva? Az is, aki szerint ez nem normális, az is aki szerint az?
23/27 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit.
2011. júl. 19. 12:35
24/27 anonim válasza:
Bocs, nem is úgy gondoltam, hogy te voltál!
25/27 anonim válasza:
szerintem nem furcsa, amíg ez így jó nektek. Ha majd ott tartotok, hogy házasságot meg gyereket akartok, akkor majd biztos továbbléptek saját lakásba vagy albérletbe.
26/27 anonim válasza:
nem bántásból írom, hanem mert ez volt a kérdés: szerintem furcsa így ez a kapcsolat. én alig vártam hogy végre együtt lakhassak a szerelmemmel, és az emberek többsége így van ezzel, ezért nem tartják egészségesnek, hogy ti erre nem törekedtek. ez kívülről olyan, mintha nem is akarnátok egymást igazán (nem azt mondom hogy ez így is van, csak az emberek ezt így látják). az a norma, hogy a fiatalok szépen kirepülnek a családi fészekből, és elkezdik építeni a saját életüket. és igen, ez bizony pénzbe kerül. habár az otthonlakás is pénzbe kerül (legfejlebb nem neked hanem a szüleidnek). ja és még valami: nem véletlenül van az a mondás, hogy a szülői háztól olyan távolságba kell költözni, hogy elég messze legyen ahhoz, hogy ne lássátok egymást mindennap, de elég közel hogy még aznap este haza is tudjanak menni :) általában így marad csak meg a jó viszony
27/27 anonim válasza:
Bocs, nem is úgy gondoltam, hogy te voltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!