Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces nyári sztori?

Vicces nyári sztori?

Figyelt kérdés
Meséljetek nekem gyermekeim. ;-) jó, nem muszáj nyárinak lennie, de ha van, akkor ne tartsátok magatokban!
2011. júl. 18. 22:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
91%
Egy ruhabolt előtt ültünk egy padon fagyizás közben a barátnőmmel.Beszélgetünk meg fagyizunk nagyban mire egyszer csak erősen el kezd fújni a szél és mivel ruhabolt előtt ültünk ki volt rakva egy próbababa felöltöztetve.Szóval jó erősen elkezdett fújni a szél és azzal a lendülettel rámfújta a babát.Én majdnem szívrohamot kaptam mivel nem számítottam rá barátnőm meg majdnem megfulladt a röhögésben,hogy-hogy tudtam így megijedni :D
2011. júl. 19. 11:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nyáron átmentem a barátnőmhöz, és áthívtam hozzám DVD-zni. Nagyon meleg volt, felöltözött, egyberuhát vett fel aminek a szoknya része kb combközépig ért neki. Nem laktam messze kb 3 utcányira. Menünk hozzám a főúton jártunk az üzletek előtt, láttuk hogy jön a vihar ezért az utat le rövidítettük úgy hogy keresztül mentünk a parkon. A barátnőm el felejtett övet rakni a ruhájára, és pechére jött egy nagy szél ami a nyakáig felfújta a ruhát, kb kilátszódott mindene, én fél órán át röhögtem mint egy hülye gyerek barátnőm totál vörös lett, a mázli az hogy szerencsére senki nem vette észre. De ez annyira vicces volt hogy az hihetetlen:D
2011. júl. 19. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!