Buli utáni sms-ek. Valakinek vicces sztori, esetleg részegen elkövetett vicces cucc? :D
Reggel nagy para volt. nem tudtam hol vagyok. nem barátnőnél, nem haveroknál. aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban.
Megd.ugtam Tamás anyját. Kur.vajó volt, nagyon tud a vén lo.tyó. (Tamásnak küldve)
Állítólag a balesetiről kifelé megkértem a nővérkét csomagoljon nekem egy kis morfiumot.
Baz.meg, reggel 8kor a rendörség keltett fel azzal, hogy én libát loptam… azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem…
Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megd.ugom mégegyszer és indulok. (13:37)
Tegnap hokisisakban hánytam vízalatt. Király!
“miért füves a ruhám?”
“mert hazafelé kitaláltad, hogy füvet fogsz nemesíteni, addig amíg meg nem találod a megfelelő puhaságú gyepet és ennek okán minden útba esőn meghenteregtél és a jobbakból mintát vettél.”
Köszönöm az éjszakai szerenádot, anyámék meg a szomszédok üzenik, hogy örülnek, hogy ennyire el vagy ájulva a sz.exuális képességeimtől, de ha lehet, a következő pár évtizedben ne itthon randizzunk. Ui: Én is szeretlek.
Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni…reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe :S Segítsetek lehet köröznek ! :S
A fű sem segített. Sza.rabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől
szia anya tomi vagyok és te??
“Most ebredtem,nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy funyirot. Ti merre?”
“Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük.”
Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg,ha látod szólj!puszi
Az előbb megfeng-shuiztam a nappalit. Lehet reggel morcos leszel.
Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek…
Azt mondtad neki, hogy a nyakára tekered a far.kad aztán berántod mint egy fűnyírót. Ezért ment haza.
Les.zarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!
jajaja itt is nagyon fa.sza a buli…épp az elöbb hánytam tarkon valakit…szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D
Pedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor találkoztunk, már nem volt kedvem problémázni. Helyette lesz.optam a kocsiban.
Végtagonkét egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt.
Tegnap hokisisakban hánytam vízalatt. Király!
“miért füves a ruhám?”
“mert hazafelé kitaláltad, hogy füvet fogsz nemesíteni, addig amíg meg nem találod a megfelelő puhaságú gyepet és ennek okán minden útba esőn meghenteregtél és a jobbakból mintát vettél.”
Köszönöm az éjszakai szerenádot, anyámék meg a szomszédok üzenik, hogy örülnek, hogy ennyire el vagy ájulva a szexuális képességeimtől, de ha lehet, a következő pár évtizedben ne itthon randizzunk. Ui: Én is szeretlek.
Ki gyantázta le a se***m??
Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót! :-)
valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban???
felhívtam vérző f****l anyámat, hogy most mit csináljak. erre kiröhögött és letette.
Reggel any.ád kocsijában ébredtem. Ötletek?
Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?
A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem..
te emlekszel miert vittuk fol a 10re a tujat es a ket teglat?
Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem.
A reggelem abból állt, hogy magzatpózban feküdtem, beszélgettem a macskával, megettem egy doboz fagyit és felgyújtottam a közös képeinket. Megválaszoltam a kérdésed?
Nézzétek meg a Másnaposok című filmet!Nagyon ott van a szeren!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!