Vicces nyári sztori?
Valahol hallottam ezt a story-t:
A lány szex után kiment a fürdőbe, a barátja az ágyban maradt, a fal mellett, annak háttal. Gondolta, hogy lök egy sunyit, amíg a csaj vissza nem ér...azonban úgy lefosta a falat sugárban, hogy nem sikerült elég sunyira.
A másik story,a mi még eszembe jutott:
A párocska férfitagja este annak ellenére elégítette ki a lányt, hogy annak megvolt a mensije. Eddig még minden ok, ám este a dolog után rögtön elaludtak.
Másnak reggel csöngetett valaki az ajtón, erre ébredtek.
Mikor a fiú ajtót nyitott, a vendég egy pirosas pacát vélt felfedezni a fiú széja körül, jó vastagon...
barátnőm (lány vagyok, szóval lány barátom) + apám + a barátnője külföldön nyaraltunk 3 éve
esténként iszogattunk a barátnőmmel, egyik éjszaka bementünk az apartmanba, apuék ilyen nyitott hálószobában aludtak elég meleg volt apám meg kitakarózva egy szál pöc.ben feküdt mi meg dőltünk a röhögéstől
így elmesélve nem olyan vicces, de akkor... :D másnap apu irult-pirult
ez nem az enyém hanem barátnőmé :)))
bnőm textil festékkel rajzolt egy pólóra egy babát,ami feltartja a kezét
aztán eltette száradni,másnap meg sietnie kellett edzésre,ezért gyorsan felkapta a pólót és rohant a buszhoz.
erre felszállt a buszra,és látta hogy mindenki őt bámulja meg röhögnek rajta
és nem tudta hogy min röhögnek
erre elment edzésre,hazajött,az volt az első dolga hogy megnézte magát a tükörben hogy mégis mit röhöghettek...
erre észrevette hogy a baba amit festett a pólójára,tisztára úgy néz ki a feltartott kezével mintha a csöcsét tartaná XD
ez így leírva neem annyira vicces,de ha látnátok a pólóját,ahogy az a baba ott tartja a csöcsét..áááh XDD
van egy másik is,ami már az enyém :))
szóval a volt barátommal elhatároztuk h smárolunk xD
erre így hajolt közelebb....még közelebb....már majdnem csókolózunk...ERRE egy olyat beleröhögtem a képébe Xd ....
nagyon nagy volt :'D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!