Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces nyári sztori?

Vicces nyári sztori?

Figyelt kérdés
Meséljetek nekem gyermekeim. ;-) jó, nem muszáj nyárinak lennie, de ha van, akkor ne tartsátok magatokban!
2011. júl. 18. 22:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Baráti társaságban mentünk le a Balatonra napra az egyik haverom szüleinek a nyaralójába. Mi haverok 3an mentünk, én vittem a barátnőmet meg az egyik haverom is hozta az ő barátnőjét. Másnap este mentünk haza a buliból kicsit becsíptünk, alvásra készültünk. haverommal a teraszon beszélgettem kint miközben egyik már aludt mert annyira kiütötte magát, a barátnőink meg elvoltak egymással. Az én barátnőm az mondta hogy ő utoljára fog lezuhanyozni majd menjek be hozzá. De azt persze elfelejtette fél órával később mondani hogy mégis ő fürdött le hamarabb, és elment már aludni. Már mindenki aludt, én meg nagy lazán be megyek a fürdőbe, persze hallom hogy zuhanyzik valaki ugye a fényekből a függönyön át láttam hogy a barátnőm zuhanyzik legalábbis csak úgy láttam. Gondoltam meglepem le vetkőztem és bementem a zuhany alá énis, hirtelen nem kapcsoltam mi a helyzet megfogom a vállát hirtelen megfordult akkor vettem észre hogy hoppá ez nem az én barátnőm, mindketten megrémültünk, haverom barátnője megcsúszott és én elkaptam 2 meztelen test összeért főleg hogy a legjobb barátom barátnője meztelenül :S elég kellemetlen volt majd annyira ciki helyzetbe kerültünk hogy másnap alig bírtunk egymás szemébe nézni, hát igen ez van de erről igyekszünk többet nem dumálni és teljesen törölni az emléket. Ciki ugyan de jó élmény volt így utólag, de még mindig az én barátnőm mellett maradok :) Igaz történet!
2011. júl. 18. 23:07
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
lepontozások látom nagyon mennek. xDD én azzal amit mondtam, csak a kérdezőt akartam megvédeni, mert jó h már nem úgy kérdezte. :D vicces sztorim nem nagyon volt még, de nemsokára megyünk nyaralni, és akkor tuti lesz, és majd leírom. :D
2011. júl. 18. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Valahol hallottam ezt a story-t:

A lány szex után kiment a fürdőbe, a barátja az ágyban maradt, a fal mellett, annak háttal. Gondolta, hogy lök egy sunyit, amíg a csaj vissza nem ér...azonban úgy lefosta a falat sugárban, hogy nem sikerült elég sunyira.

A másik story,a mi még eszembe jutott:

A párocska férfitagja este annak ellenére elégítette ki a lányt, hogy annak megvolt a mensije. Eddig még minden ok, ám este a dolog után rögtön elaludtak.

Másnak reggel csöngetett valaki az ajtón, erre ébredtek.

Mikor a fiú ajtót nyitott, a vendég egy pirosas pacát vélt felfedezni a fiú széja körül, jó vastagon...

2011. júl. 18. 23:13
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
6 éves kisfiam lerajzolta a notebookomat (Apple), még almát is rajzolt a hátuljára, ahogy kell. Mire a kislányom (3 éves): én is kérek notebookot. De én nem almásat, én epreset, vagy csokisat! :))
2011. júl. 18. 23:13
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
háát ha minden igaz még most jön majd a java:D
2011. júl. 18. 23:14
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

barátnőm (lány vagyok, szóval lány barátom) + apám + a barátnője külföldön nyaraltunk 3 éve

esténként iszogattunk a barátnőmmel, egyik éjszaka bementünk az apartmanba, apuék ilyen nyitott hálószobában aludtak elég meleg volt apám meg kitakarózva egy szál pöc.ben feküdt mi meg dőltünk a röhögéstől

így elmesélve nem olyan vicces, de akkor... :D másnap apu irult-pirult

2011. júl. 18. 23:15
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
ha azt írom, KÉREK SZÉPEN PIROS KEZET, akkor felpontoztok? miért vagytok ily' gonoszak?
2011. júl. 18. 23:27
 18/22 A kérdező kommentje:
Jovanna nemmindegy hogyan teszem fel a ?-t? Nagyon kígyó sztorik. :P
2011. júl. 19. 00:01
 19/22 anonim ***** válasza:
29%

ez nem az enyém hanem barátnőmé :)))

bnőm textil festékkel rajzolt egy pólóra egy babát,ami feltartja a kezét

aztán eltette száradni,másnap meg sietnie kellett edzésre,ezért gyorsan felkapta a pólót és rohant a buszhoz.

erre felszállt a buszra,és látta hogy mindenki őt bámulja meg röhögnek rajta

és nem tudta hogy min röhögnek

erre elment edzésre,hazajött,az volt az első dolga hogy megnézte magát a tükörben hogy mégis mit röhöghettek...

erre észrevette hogy a baba amit festett a pólójára,tisztára úgy néz ki a feltartott kezével mintha a csöcsét tartaná XD

ez így leírva neem annyira vicces,de ha látnátok a pólóját,ahogy az a baba ott tartja a csöcsét..áááh XDD

van egy másik is,ami már az enyém :))

szóval a volt barátommal elhatároztuk h smárolunk xD

erre így hajolt közelebb....még közelebb....már majdnem csókolózunk...ERRE egy olyat beleröhögtem a képébe Xd ....

nagyon nagy volt :'D

13L

2011. júl. 19. 00:04
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Hát ez az utóbbi egyáltalán nem vicces, sőt béna.
2011. júl. 19. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!