Olyan könyvet keresek ami a 19. században játszódik és tele van szerelemmel, vicces és jó sztori! Valaki írna nekem ilyet?
Figyelt kérdés
Jane Austin, Üvöltő szelek, Jane eyre már olvastam őket, most valami újdonság érdekelne. Pl.: Egy botrányos éjszaka vagy Extázis féle könyvek jól jönnének! Előre is köszönöm2011. jan. 7. 20:34
1/6 Rawyal Fluashh válasza:
Bocs nem vagyok író de mégcsak költő sem nem vagyok se romantikus se humoros de a doors mint könyv talán igaz 20. századi de nagyon durva
abba van extasy
2/6 anonim válasza:
L. M. Montgomery regényei, mint az Anne vagy Emily sorozat. Tényleg jók, és vicces is.
Luoisa May Alcott Egy régimódi lány vagy a Kisasszonyok című regényei.
3/6 anonim válasza:
Austin: A mansfieldi kastély
Balzac, Maupassant, Zola müvei
Defoe: Moll Flanders
Kubelka: A szétfeszített fűző
Stendhal: Pármai kolostor ... stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a könyveket, utánuk járok majd könyvtárba, remélem jó kis olvasmányok lesznek. Az Anne-s könyveket bírom, vagyis a film összes része tetszett még könyvbe nem olvastam de sztem az is tetszeni fog! Ez a Szétfeszített fűző jónak tűnik! :) Még egyszer köszönöm mindenkinek!
2011. jan. 10. 20:22
5/6 anonim válasza:
Nem tudom ki írta, de nagyon jó könyv: Régimódi kisasszony (3x olvastam egymás után..:D:D)
14/L
6/6 anonim válasza:
A Régimódi kisasszonyt is Louisa May Alcott írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!