Vicces sztori a menstruációddal kapcsolatban?
Ha átázol az vicces?
Ha nincs nálad tampon betét az vicces?
Gimiben, mikor még nem álltam rá a tamponhasználatra, szárnyas betéteket hordtam magammal a suliba, ha megvolt. Kitaláltam, hogy a táskám hátuljában az írótábla mellé teszem őket, úgy tuti senkinek nem lesznek szem előtt ha pl nyitva marad a táskám.
Igen ám, de jártam töri faktra, egy csomó fiú közé, ketten voltunk lányok. És azon az órán a felírótáblát használtam mindig, mert a tanár (egy nagyon jóváságú középkorú pasi) ilyen lapokat osztogatott, és azon nagyon jó volt írni.
Már ment az óra, a tanár kiosztotta a lapjait, én meg elkezdtem előszedni az írótáblát. Mivel beragadt, elkezdtem rángatni (valahogy a cipzár mellett nem fért ki), aztán rántottam rajta egy nagyot, és jó nagy svunggal kitéptem a tatyóból. És persze a tábla magával rántotta a rengeteg szárnyas betétemet, amik jó magasra felrepültek és szétszóródtak a teremben, még olyan is volt, akinek a fejére esett :S Nem akartam elhinni, hogy ekkorát lehet égni. A terem minden pontjára jutott a betétjeimből, még a tanár lába elé is. Olyan vörös voltam, hogy megsült volna a fejemen a rántotta. A srácok az órán megilletődötten nézték a dolgot, és mindenki úgy tett, mintha nem történt volna semmi. Én meg lemerevedtem, csakl óra végén volt bátorságom összegyűjteni a betétkéimet, addig ott díszlettek.
Azóta is lilulok, ha ez a sztori eszembe jut :DDD
25/N
jaj nagyon sajnállak,de most szétröhögtem a fejem
ne haragudj.......
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én pont randira készülődtem,lefürödtem,smik fel,csini ruci fel,ami akkor még menő bő trapéz gatya volt,és deréknél,popsinál jó szoros.Beültünk a mc.donalsc-ba,én az akkori srác,és a haverjai.
Mikor végeztünk és mentünk ki,látom,hohgy nagy a sutymorgás a hátam mögött.Kérdezem:-mi van?
Nem érzed magad fucsán?Mondom:nem ,mert kéne.
Mire elmondták,hogy tiszta v(bocs)olyan vagyok hátúl.
Sőt még haza is vittek.Elég érdekesen ültünk a kocsiban,mert én nem ülhettem le,mert akkor minden olyan lesz.
Na azóta se láttam a srácot.
Ez azért durva volt.
Szerintem mindenki kaphatja a pontokat,mert nagyon jók....
A 2. sztorizós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!