Vicces sztori a menstruációddal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az első alkalom, vagy bármi más ami viccesre sikeredett. Elmeséled?2010. dec. 15. 14:33
11/17 anonim válasza:
Örülök, hogy ennyire népszerű a sztorim. Amúgy most már én is jót nevetek rajta, akkoriban még vagy két évig gondolni se tudtam rá :D
25/N
12/17 anonim válasza:
hát gondolom......szegénykémmmmmm
de én könnyesre nevettem magam
13/17 anonim válasza:
Még, még! Köszi, tök jól nevetek. Az elsőt vizualizáltam, nagyon viszi a pálmát!
14/17 anonim válasza:
A mi fiaink egy ilyen "betétrepülős" sztorit nem hagytak volna ki "poén" nélkül. Elütötték volna a feszkót. A tanár is lehetett volna kreatívabb...
15/17 Buk.Adri válasza:
A legutóbbi menstruációmnál tartottam és még elég nehéz napokban jártam úgyhogy rettegtem,hogy átázok mert már megesett velem és hát nagyon kínos volt.Ezért tele volt a táskám betéttel,mert reggel hét órától délután 16 óráig ott voltam mert volt pár elintézni való dolgom úgyhogy minden nap ott maradtam délutánig.Szokásunk volt fésűt hordani az iskolába,mert nálunk a szabadban van a torna óra és pont tél tehát számítottunk rá,hogy megfürdetnek ami meg is történt velem 16-szor.Szünetben fésülködtem a padnál míg a barátnőm letörölte a táblát,pechemre meg csak egy kis fül van az oldalas táskámon és fésülködés közben nyitva hagytam a zsebet amiben voltak a betétek persze ekkor a legutálatosabb fiú vette ezt észre és megnézte,hogy mi van benne megjegyzem ők még csak kisfiúk voltak.Mikor végeztem a fésülködéssel vissza raktam a táskámba a fésűt,de nem érkeztem becipzárolni,mert jöttek szólni,hogy hamarabb van az ebéd és mi meg rohantunk hát persze milyen jó lekéssük az ukrán nyelv órát úgyhogy mindenki ment azon a fiún kívül és hát elég perverzek voltak akkoriban hát elkezdte az a fiú fogdosni a legjobb barátnőmet én meg vertem,hogy engedje el mert nem érünk oda időben ő meg amúgy sem kedvelt engem igazán hát oda ordibált nekem a folyosóra hogy mi van betétes,na akkor szakadt a húr reszkedtünk a barátnőimmel mi lesz ha vissza megyünk az osztályba!Jól sejtettük kotorásztak az összes lány táskájában pedig akkor még csak nekem volt meg.Minden holmink a földön kiszedték a betéteket és a padokra ragasztgatták meg mindent elkövettek csak hogy röhögjenek rajtam.Az óra végén a tanárnő megkérdezte mi a baj én nem mondtam neki semmit de a fiúk röhögtek mikor elhangzott a kérdés!Megmondom még egy ilyen jó fiú osztálytársat senkinek sem kívánok.
16/17 anonim válasza:
Hát ez nem vicces, ez szimpla tahóság. Nagyon megalázó lehetett.
17/17 Buk.Adri válasza:
Hát igen,nem nekem hanem a fiúknak volt vicces.De hála égnek azóta már csak nagyon rövid és "bajtalan" az a pár véres nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!