Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egész nap...

Mit csináljak? Egész nap itthon vagyok anyámmal összezárva.

Figyelt kérdés
Most, h nyári szünet van, és hazajöttem egy táborból is, már egy hete itthon vagyok. Anyám nem dolgozik (sosem dolgozott, de nem is kérdeztem, miért-nem mintha nem lenne szükségünk arra a pénzre, amit keresne) és így egész nap itthon van. Nem mondom, h semmit nem csinál, mert a házi munka lefoglalja, egész nap takarít, meg ilyenek, de egy nagyon kicsi házban lakunk, és nekem nincs egy zugom, ahová bebújhatnék, ahol magamra zárhatom az ajtót, mert a szobámnak 2 ajtaja van, és ezeknek folyton nyitva kell lenniük, mert ha becsukom, anyám rögtön rá töri, h 'jááj ne csukd már be úgy utálom ha becsukod' mert akkor olyan levegőtlen a lakás. A házunkhoz nagyon nagy kert van, és van egy kutyám is. Annyira elegem van már, nem is az a baj, h itthon vagyok a nyári szünetbenm hanem az, h anyám is, és így nem oszthatom be magamnak a napot, hanem ha elmegyek valahová délelőtt, akkor anyámnak is el kell mondanom, nem lehet az, h délután megkérdezi: na és mit csináltál ma? Ugyanez van suliidőben is: alig bírtam lebeszélni arról, h minden nap kocsival eljöjjön értem a suliba, így meg ha nem érek haza szokott időben: mit csináltál? azt httem 4-re már itthon leszel! Miért nem lehet nekem is egy normális életem, ahol több szabadságom van???
2011. júl. 18. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Ha meg anyád egész nap dolgozna és neked kellene takarítanod, az lenne a baj...

Tanulj, olvass, feküdj ki a kertbe. És miért olyan nagy tragédia, ha tudja, hogy hova mész délelőtt? Az anyád, nem?

2011. júl. 18. 10:29
 2/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. júl. 18. 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Jajj :(

Hát valahogy meg kell értenie, hogy ahogy idősödsz, több szabadságot kell, hogy kapj, nem leszek mindig az ő picikéje.

Hány éves vagy? Nem tudsz erről beszélni vele?

2011. júl. 18. 10:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?És miből éltek, ha anyád nem dolgozik?Apád?Menj el hozzá egy pár napra.Vagy nagyszülőkhöz, unokatesókhoz.Ott a nagy kert, a kutya, verjél fel egy sátrat a kertben, napozzál, olvasgass, meg néha segíteni sem árt.
2011. júl. 18. 10:31
 5/14 A kérdező kommentje:
16
2011. júl. 18. 10:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Első, én is utálom, ha kérdezgetik, mit csinálok. Nem azért, mert valami titkosat, vagy rosszat, egyszerűen csak kell egy kis saját tér, és nem kell a nyaggatás.

Ha békénhagynak, sokkal szívesebben mesélek.

2011. júl. 18. 10:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy ilyen kérdéseknél mindig előkerül egy nagyokos, amelyik felteszi a szokásos kérdést , hány éves vagy?(mint ha ez számítana valamit az adott helyzetben..)

Vagy ezt:És netre miből telik?

Nos, sajnos erre nem sok megoldás létezik.Talán rakj az ajtókra függönyt vagy bambuszrólót úgy, hogy az takarja a bejáratot akkor is, ha az ajtó nyitva van.Így nem lesz annyira idegesítő érzés, hogy rád vannak nyitva az ajtók és mégis lesz légmozgás a szobákban.Vagy szerezz be egy sátrat és nyárra költözz ki a kertbe.

2011. júl. 18. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:

16 éves koromba nekem is be kellet számolnom merre vagyok. Nem kellett percre pontosan, de legyek itthon amire mondom. Vagy szóljak telón (mikor már volt mobilom), ha kések. Ilyenek. Arra hivatkoztak, hogy míg nem töltöm be a 18-at bármi történik velem akkor őket csukják börtönbe, övék a felelősség. (Nem néztem én utána ennek igaz-e mit bánom én csak engedjenek el).

Ennyi.

22/N

2011. júl. 18. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Jajj ez a sátor jó 5let! Párommal mi is aludtunk kinnt a kertbe sátorba, állati volt! Jobbat is fogsz tudni aludni a szabad levegőn , próbáld meg!
2011. júl. 18. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért fáj megmondani, hova mész és mikor jössz?

Egyébként meg egyáltalán nem mindegy, hány éves a kérdező, mert ez a kérdés speciel olyan, hogy életkor függvényében nagyon más válaszokat adunk. Nem ugyanazt tanácsoljuk ebben a helyzetben egy 21 évesnek, mint egy 12 évesnek, ez elég logikus nem?

2011. júl. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!