Mit csináljak? Egész nap itthon vagyok anyámmal összezárva.
Ha meg anyád egész nap dolgozna és neked kellene takarítanod, az lenne a baj...
Tanulj, olvass, feküdj ki a kertbe. És miért olyan nagy tragédia, ha tudja, hogy hova mész délelőtt? Az anyád, nem?
Jajj :(
Hát valahogy meg kell értenie, hogy ahogy idősödsz, több szabadságot kell, hogy kapj, nem leszek mindig az ő picikéje.
Hány éves vagy? Nem tudsz erről beszélni vele?
Első, én is utálom, ha kérdezgetik, mit csinálok. Nem azért, mert valami titkosat, vagy rosszat, egyszerűen csak kell egy kis saját tér, és nem kell a nyaggatás.
Ha békénhagynak, sokkal szívesebben mesélek.
Bírom, hogy ilyen kérdéseknél mindig előkerül egy nagyokos, amelyik felteszi a szokásos kérdést , hány éves vagy?(mint ha ez számítana valamit az adott helyzetben..)
Vagy ezt:És netre miből telik?
Nos, sajnos erre nem sok megoldás létezik.Talán rakj az ajtókra függönyt vagy bambuszrólót úgy, hogy az takarja a bejáratot akkor is, ha az ajtó nyitva van.Így nem lesz annyira idegesítő érzés, hogy rád vannak nyitva az ajtók és mégis lesz légmozgás a szobákban.Vagy szerezz be egy sátrat és nyárra költözz ki a kertbe.
16 éves koromba nekem is be kellet számolnom merre vagyok. Nem kellett percre pontosan, de legyek itthon amire mondom. Vagy szóljak telón (mikor már volt mobilom), ha kések. Ilyenek. Arra hivatkoztak, hogy míg nem töltöm be a 18-at bármi történik velem akkor őket csukják börtönbe, övék a felelősség. (Nem néztem én utána ennek igaz-e mit bánom én csak engedjenek el).
Ennyi.
22/N
Miért fáj megmondani, hova mész és mikor jössz?
Egyébként meg egyáltalán nem mindegy, hány éves a kérdező, mert ez a kérdés speciel olyan, hogy életkor függvényében nagyon más válaszokat adunk. Nem ugyanazt tanácsoljuk ebben a helyzetben egy 21 évesnek, mint egy 12 évesnek, ez elég logikus nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!