Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vagyok szinte összezárva két helyes pasival, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval eljöttünk egy egyhetes kirándulásra, de nem tudtam, hogy kik lesznek az utazótársaim...erre itt van az a pasi, akit kinéztem magamnak és az is aki kinézett magának, de azóta felszedett egy csajt. Az időmet azzal a pasival töltöm, aki tetszik nekem, úgy látom én is bejövök neki már majdnem elcsattant egy csók, csak a másik közbelépett. Csak az a baj evvel a pasival, hogy most csak szórakozunk és semmi komoly nem lesz belőle, mert 250 km-re lakik tőlem. Közben a másik pasi folyton keresztbe tesz...
Mit csináljak? Szórakozzak egy kicsit, vagy hagyjam, mert később rosszabb lesz?
2010. máj. 19. 19:50
1/13 anonim válasza:
Én fiú vagyok, így szolidaritásból muszáj azt írnom, hogy feküdj le vele. :D
2/13 anonim válasza:
Élvezd ki azt a hetet, azért mentél.
4/13 anonim válasza:
Csináljátok hármasban. Szerintem élvezni fogod!
5/13 anonim válasza:
2 pasival a legjobb...talán ketten érnek egy felet:D
7/13 anonim válasza:
Igyatok aztán majd lesz valami:D
8/13 anonim válasza:
Használd ki az alkalmat, MOST! :-)
9/13 anonim válasza:
Mind a kettővel egyszerre. Csak így tudod összehasonlítani őket. De kösd ki feltételnek, hogy csak akkor, ha ők is egymással előtte :D:D:D:D:D Fúj b@zdmeg :D
10/13 anonim válasza:
Mindent ki kell próbálni 1 hét hosszú idő először az egyikkel aztán a másikkal a hét végére mind kettővel, garantálom neked hogy 2 héten belül fel keres az amelyik tetszik, a másik meg lekopik rólad! (tapasztalat, voltam hasonló helyzetben!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!