Akik a SOTE II-n szültek! Mi a tapasztalat? Nem kellemetlen 6 másik emberrel összezárva vajúdni egy szobában? Mikor kerültetek át a szülőszobába?
Szia! Én tavaly áprilisban szültem. Nekem a kiírt időpontnál előbb sajna be kellett feküdnőm (magas vérnyomás miatt.) Tehát még aznap engem leküldtek a vajúdóba, ahol először a hatágyas szobába raktak, mert eléggé mocorgott a bébike a hasamba. Ott nézték a fájásokat, vizsgálagattak. Közben ketten is szültek és hát hallottam, ahogy "szenvedtek" szegénykék. Aztán este nekem is beindultak a fájások és rögtön a szülőszobába raktak. Ott szintén a fájásmérő és otthagytak egyedül a szobába. De nemsokára jött a szülésznőm, meg a férjem is, majd a dokim is, úgyhogy utána már nem volt gond. A szobába volt nekem tusoló, wc, gumilabda, a szülőágy tök profi volt. Sétálhattam is, zenét is kaptam....de nemigazán tudtam ellazulni. A végén a kisfiam rossz helyezkedése miatt császárral szültem. Úgyhogy, ha a vajúdóba tesznek, sajna együtt leszel a többiekkel és a hozzátartozójukkal, mert hát ők is ott lehetnek. Kitartás.
9,5 hónapos kisifú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!