Melyik az a kórház, amelyikben nem kell többágyas vajúdóban szenvedni a többiekkel összezárva, hanem egyágyasban, vagy a szülőszobára visznek rögtön? Budapesten, vagy Pest-megyében?
Én a Kútvölgyiben szültem, ott a szülőszobán "kell" vajúdni. Mondjuk 3 szülőszoba van, ha egyszerre többen vannak, akkor nem tudom mi van.
Amikor én szültem, akkor épp dömping volt, de mégis végig a szülőszobán voltam, és még szülés után is 2 órát babával-apával.
Azt nem tudom, hogy hol van egyágyas kimondottan vajúdó, de gondolom annak a száma is véges. Pl. ha van mondjuk 3-4 szülőszoba, és 5-6 vajúdó, és egyszerre 10-en mennének, mert front van, akkor sem tudnak mit csinálni.
A sote II-n 4 szülőszoba van, mikor én szültem, egyből az egyiket megkaptuk, és csak a mienk volt a párommal, ez du 6 órától 11-ig. De azt hallottam, hogy aznap napközben annyian voltak, hogy a vajúdó is tele volt, és a szülőszobák is, mert front volt. Nekem szerencsém volt, hogy éjjel akart kijönni a drágám, és a 8 ágyas vajúdóról csak hírből hallottam :o)
János Kórház Bp!
Szülőszobán vajúdtam, csak ajánlani tudom a kórházat, minden szuper!
Szia!
A Jahn Ferencben 3-4 egyágyas vajúdó-szülőszoba van, aminek nincs ajtaja, csak paraván és 2 olyan vajúdó-szülőszoba, ami extrás: egyikben sarokkád, franciaágy, másikban bordásfal. Mindegyikbe kérhetsz labdát, mindegyikben van szoptatós hintaszék. Egyikért sem kell pluszban fizetni, érkezési illetve szülési állapot szerint sorolják be az anyukákat.
B-en a Margit kórházban egyágyas zuhanyzós, nagyon szép, szülüszöbák vannak, nincs külön vajúdó.
OTt vajúdsz és ott szülsz, az van ott veled, akit akarsz, nem zavar senki.
Halk zene is szólt.
Kétszer szltem ott, 10 éve és 10 hónapja.
Szia!
János korházban tuti szülőszobák vannak,vajudástol kezdve ott lehetsz,egyágyas. A személyzet is kiválo,nem bánod meg!
Flór, 3szülőszoba, vajúdó, és egy közös vajúdó van, azoknak, akik hírtelen nem tudják eldönteni szülnek e vagy sem.
Nagy a fájásköz, még nem indult be igazán a szülés.
Őket külön szobában vizsgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!