Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megharagudnál vagy sem? Mit...

Megharagudnál vagy sem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Közös bulit terveztünk párommal. Olyan csapattal mentünk volna szórakzni, akik közül az egyik nő nagyon rászált a páromra, nem zavartatja, hogy barátnője van, ezért eléggé féltékeny is vagyok. Nem nagyon tetszett az ötlet, hogy velük szórakozunk de párom miatt belementem. Párom este azt mondta, hogy nincs kedve bulizni inkább haza megy és alszik. Ehelyett elment szórakozni nélkülem!

Ezt mind most tudtam meg! Annyira dühös vagyok rá...hív, de nem veszem fel a telefont!

Ti mit tennétek a helyemben?

2011. júl. 17. 22:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Felvettem! Annyit mondott, hogy nem tudott aludni és megjött a kedve bulizni. Későn ment bulizni, de persze csatlakozott hozzájuk. És már nem akart nekem szólni.

Hát nem tudom szerintem ezért kár volt felvenni a telefont. És még annyi, hogy mérgelődtem ő meg hogy "bocsánatot kértem, mást nem tudok mondani" és enyi.

Felejtsük el.

2011. júl. 17. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Szereted? Ha igen, akkor tedd próbára..úgy tudom a nők ebben kicsit jobbak mint mi :) mindegy,érezd azt, hogy szenved, de ne miattad, hanem a helyzet miatt, és amiatt amit tett. Hirtelen semmi okos próba nem jut eszembe, de biztos vagyok hogy neked jobban fog menni.
2011. júl. 17. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

22:46

22:41 vagyok. Nem akarom itt az okoskodó nagyöreget játszani, de kell ez neked? Gondolom, még fiatal vagy. Miért nem hagyod a fenébe ezt a f...szt? Túl vagyok már pár ilyen emberen és nem bántam meg, hogy nem maradtam velük. Vannak normális pasik is a világon.

2011. júl. 17. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
ha neked ez nem elég feltűnő.. akarom mondani égbekiáltó: gááááz. ilyen béna dumát és viselkedést. hát te tudod..
2011. júl. 17. 22:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!