Megharagudnál vagy sem? Mit tennétek a helyemben?
Közös bulit terveztünk párommal. Olyan csapattal mentünk volna szórakzni, akik közül az egyik nő nagyon rászált a páromra, nem zavartatja, hogy barátnője van, ezért eléggé féltékeny is vagyok. Nem nagyon tetszett az ötlet, hogy velük szórakozunk de párom miatt belementem. Párom este azt mondta, hogy nincs kedve bulizni inkább haza megy és alszik. Ehelyett elment szórakozni nélkülem!
Ezt mind most tudtam meg! Annyira dühös vagyok rá...hív, de nem veszem fel a telefont!
Ti mit tennétek a helyemben?
Lehet, hogy sokan azt fogják írni, hogy vedd fel a telefont, beszéljétek meg normálisan, stb. De én azt mondom, hogy fordítva a barátodnak hogy esett volna?
Itt az a tény, hogy durván becsapott.
Mindegy, hogy mi miatt gondolta meg magát, miért ment el mégis bulizni, az nem igaz, hogy nem tudott volna szólni, mivel gondolom, van mobiltelefonotok.
Te ezt a bulit a párod kedvéért vállaltad, holott te nem akartál menni, érthető okok miatt. A lehető legmegértőbben és toleránsabban viselkedtél.
Ennek ellenére ő mocskosul átrázott. Erre mentség nincs.
Hogy én mit tennék? Nehéz helyzet, ha belegondolok, hogy mi lenne, ha az én párom csinálna ilyet. Mivel mi már évek óta házasok vagyunk és napról napra bizonyítja a szerelmét, valószínűleg csak szünetet kérnék és addig elköltöznék, amíg átgondolom az egészet.
Ha fordítva történne, valószínűleg ő is ezt tenné.
Nálunk nem fér bele, hogy átverjük a másikat, még ilyen piti dologgal sem.
Azért kíváncsi volnék a kifogására.
pfff "Párom este azt mondta, hogy nincs kedve bulizni inkább haza megy és alszik. Ehelyett elment szórakozni nélkülem! " ??? nekem ennyi elég lenne, nem tűrném el!
lehet ez csak nekem egyértelmű, és normális, hogy nem hazudunk a másiknak? nem hogy még morfondírozzak rajta hogy vajon ez még belefér-e, vagy bármi.. :L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!