Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?
gyakorinyomorékok
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
Ez mi lenne kedves?
engem személy szerint a sakktáblás eseten kívül nem zavar a dolog, legfeljebb nem nézek oda. ennek ellenére a mi családunkban ez nem szokás, ha kimegyünk a kertbe ahova odalát a szomszéd, akkor is minimum, hogy gatyát vagy fürdőruhát húznak a gyerekek. a házban lehetne meztelenül szaladozni, nem vagyunk szégyellősek, de a lassan hat éves kislánynak eszébe se jut ilyesmi, azt látja, hogy mi is legtöbbször bugyi-pólóban vagyunk, amikor meleg van, ő is azt vesz. a kisfiúra meg muszáj adni, mert állandóan rohangál, mászik, esik-kel, szóval jobb ha nem lengedez semmi szabadon. :D
29n, nagynéni nem anyuka, 6l és 3f
"Akkor mit fogsz csinálni,ha a gyereked torka szakadtából üvölt, higy "Nem veszem feeeeel!!!" és éppen akkor dobja le magáról a 4. ráeröltetett fürdőnacit? Meg fogsz törni, és hagyod, hogy pucéran strandoljon.
Így volt ez 20 évvel ezelött, most és 20 év múlva is."
"... fiatal szülő kap egy neveletlen gyereket..."
Mik ezek a szövegek? A szülök többnyire (ha csak nem örökbefogadásról van szó) nem kapják a neveletlen gyerekeket:D Jó persze, amikor megszületik még nincs nevelve, de hát hölgyeim, uraim, adott a feladat. Meg kell nevelni. Egy 5-6 éves gyereknek már meg lehet mondani mit csinálhat és mit nem, és ha nevelték a szülei normálisan akkor tiszteli őket és szót fogad nekik legyen is akármilyen makacs a gyerek. Sok szülő most le fog pontozni mint a sz.rt, de nem érdekel. Azt hogy egy 5 éves gyerek félre van nevelve, vagy egyáltalán nincs nevelve csak rá lett hagyva minden, ne kenjük már a gyerek természetére. Én is baromi makacs vagyok, az is voltam mindig, de azért a szüleimnek szót fogadtam, tiszteltem őket, mert így neveltek. Pláne 5 évesen. Kamasz korban már hevesebb volt az ellenállás, de ez természetes. De egy 5 évesnél még nem az van amit ő akar ha a feje tetejére áll, akkor sem. Kivéve ha anyuci, apuci egyet ért vele:) No, jöhetnek a piros kezek, állok elébe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!