Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a kérdésem 1-2 embert érzékenyen fog érinteni de akkor is meg kell kérdeznem. Olyan szülők akik 4-5-6 éves gyerekeiket strandra viszik és nem adnak rájuk fürdőbugyit/gatyát mi okból teszik? Ma voltam strandolni és voltak meztelen gyerekek jó nagyok is szinte már iskoláskorúak. Pici babáknál még megértem, meg pelenkásoknál de szobatisztáknál miért nem használnak fürdőbugyit? Ráadásul piszkálják a micsodáikat és egyik szülő sem szólt rájuk! Tudom hogy semmi közöm hozzá, de eléggé zavaró volt amikor majszoltam a szendvicsemet és előttem rohangált egy szinte iskoláskorú kisfiú meztelenül! Én ezt nem tudnám megtenni a gyerekemmel ki tudja mikor ki nézi, vagy esetleg erre izgul fel nem tudni milyen emberek vannak a világon! De a legjobban az verte ki a biztosítékot hogy volt ilyen hatalmas sakktábla és a (kis)fiú avval szórakozott hogy a micsodáját rárakosgatta a sakkbábukra meg csapkodta hozzá az anyukája meg fényképezte meg dicsérte... Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?? Azt más megfogja!! Vagy csak én vagyok ilyen prűd?2011. júl. 16. 21:07
41/55 anonim válasza:
Egy szülö védi is a gyerekét (normális esetben) ettöl!
42/55 A kérdező kommentje:
Élővíznél is ugyanúgy vannak fürdőnemű nélkül kisgyerekek mint strandon... Biztos nem hagynám hogy beleüljenek a homokba csupaszon.. Meg aztán gondolni kellene más emberekre is.. Mi az hogy nézzek arrébb? Meg hogy forduljak el? Azért megyek strandra hogy pihenjek és nem azért hogy ide is meg oda is tiltva legyen hogy nézzek! Csak a közelünkben 2 család volt akik meztelenül hagyták a gyerekeiket a pokrócom előtt szaladgáltak miközben én ettem! Az anyuka meg dühösen nézett rám hogy nézem a gyerekeit! Pedig nem vagyok perverz de önkéntelenül is odanéztem és elképedtem hogy ilyen idős gyerekek pucéran rohangálnak... Akkor kössem be a szemem mert ha mindenhonnan elfordulnék nem nézhettem volna sehova!
2011. júl. 17. 10:13
43/55 anonim válasza:
Egy-két éves kicsinél még csak-csak elmegy, ha pucéron van, de afölött már nem. Bár én azért a kicsire is adnék vagy pelenkát, vagy fürdőgatyát, mert azért egy nem szobatiszta gyereknél nem akkora öröm, ha végigf...ssa a strandot, még akkor is, ha nem tehet róla. Nem beszélve arról, hogy nem igazán higiénikus, ha pucér seggel ül bele minden koszba, szóval én kortól függetlenül ráadnám azt a fürdőbugyit. Azzal meg senki ne jöjjön nekem, hogy leveszi, mert akkor visszaadom rá, ha meg a gyerek nem "közösségképes", akkor nem viszem oda. Egyébként is a hajamat tudom tépni a hisztis kölköktől, akik krokodilkönnyekkel a szemükben, fejhangon visítva követelnek ki mindent, aztán a jó szülők meg békés mosollyal az arcukon hallgatják, mondván, hogy dackorszak. Tegnap pont a boltban találkoztam egy kb. ötéves gyerekkel, akinek többször mondta az anyukája, hogy "menj oda apádhoz", de a gyerek csak ordított, bőgött, csapkodta magát a földhöz és közölte, hogy "nem fogadok szót"! Ott tartottam, hogy megkérdezem anyukát, hogy ő vágja orrba a csemetéjét, vagy megtegyem én? Teszek a dackorszakra, ha nem képes a szülő ezt normálisan kezelni, akkor ne vigye emberek közé a gyerekét! Mielőtt valaki nekem esne, 40/n vagyok, van két gyerekem, 18 és 11 évesek, volt rajtuk fürdőnadrág, nem szedték le magukról, és a dackorszakukat is lehetett kezelni, soha nem vágták magukat földhöz a boltban túró rudit követelve. Nem tökéletesek, de vannak alapdolgok, amiket azért idejében megtanítottam nekik.
44/55 anonim válasza:
Az én másfél éves kislányom soha nincs bugyi/pelus nélkül, csak a saját udvarunkon. De ott is sapkába (nap ellen). És már tudja, hogy ha leveszi a sapkát, megyünk be, mert napszúrást kap. Ugyanígy van strandon a fürdőbugyi is. HA nem veszi fel, és nem kenhetem be 50es naptejjel, akkor nincs fürdés, a parton kell ülni pelusba. Ez a kérdés nálunk nem vitatéma, ebben nem lenne szabad engednie egy szülőnek, főleg nem egy ovis gyerek hisztijének, aki már nagyon is érti mit kérnek tőle.
45/55 anonim válasza:
Undorító. A minap voltam szoboszlón ép jóízűen a szendvicsemet majszoltam, mikor kb. 10 méterre tőlem, pont szembe velem egy édesanya a kislányát hugyoztatta. :S Hát kösz. Láttam abban a pillanatban hogy veszi elő a zsebkendőt na mondom azt nem nézem végig míg ki is törli neki.
46/55 Gress válasza:
Így a kérdésről eszembe jutott amikor egyszer fürdeni voltam és az egyik medencéből épp egy sz.r darabot halásztak(gyerekmedencéből).Asszem az is meztelen volt.Mert pelenka vagy fürdőnadrág minek is...
47/55 anonim válasza:
Bármennyi idős is a gyerek, egy bugyi kell rá és kész.
Ha meg hisztizik hogy nem kell, akkor irány haza, ennyi.
És ha az anyuka mondjuk megtartja a mosdó felett a gyereket, akkor nem kap el semmit.
És különben is, ha otthon nem szaladgál meztelenül, akkor a strandon se akar majd, miért akarna, eszébe se jut hogy ruha nélkül legyen.
48/55 anonim válasza:
Nem csak Neked nem tetszik, nálam is kiverte volna a biztosítékot, főleg a sakkbábus kisfiú. Már csak tényleg azért sem, mert ki tudja milyen pedofil emberkék szaladgálnak, nem hiányzik, hogy bárki kiszemeljen magának egy gyereket.
50/55 anonim válasza:
Hát ilyen esetekben a szülőktől indul az egész. Nekem is van kettő kicsi, de sosem jutott eszébe a nagynak, hogy pl. strandon levegye a bugyit. Eszébe sem jutott volna, hogy másban is lehet fürödni, mint fürdőruhában, HIszen az a ruha a strandra való. Szóval ez az alap, hogy ha ehhez lett nevelve, akkor ez van. És oké, hogy a meztelenség természetes, de akkor miért vinnének be a rendőrök, ha meztelenül sétálnék, illetve miért büntetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!