Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérthetőek vagy inkább...

Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?

Figyelt kérdés
Lehet hogy a kérdésem 1-2 embert érzékenyen fog érinteni de akkor is meg kell kérdeznem. Olyan szülők akik 4-5-6 éves gyerekeiket strandra viszik és nem adnak rájuk fürdőbugyit/gatyát mi okból teszik? Ma voltam strandolni és voltak meztelen gyerekek jó nagyok is szinte már iskoláskorúak. Pici babáknál még megértem, meg pelenkásoknál de szobatisztáknál miért nem használnak fürdőbugyit? Ráadásul piszkálják a micsodáikat és egyik szülő sem szólt rájuk! Tudom hogy semmi közöm hozzá, de eléggé zavaró volt amikor majszoltam a szendvicsemet és előttem rohangált egy szinte iskoláskorú kisfiú meztelenül! Én ezt nem tudnám megtenni a gyerekemmel ki tudja mikor ki nézi, vagy esetleg erre izgul fel nem tudni milyen emberek vannak a világon! De a legjobban az verte ki a biztosítékot hogy volt ilyen hatalmas sakktábla és a (kis)fiú avval szórakozott hogy a micsodáját rárakosgatta a sakkbábukra meg csapkodta hozzá az anyukája meg fényképezte meg dicsérte... Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?? Azt más megfogja!! Vagy csak én vagyok ilyen prűd?
2011. júl. 16. 21:07
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
78%

Ez durva! Én amúgy úgy vagyok vele, hogy a pici pelusos gyerkőct sem engedném pucéran rohangálni. az ilyen szülők nem tudom, mit éreznek... én úgy vagyok bele, még ha a gyerekben ennyi idősen nincs is szégyellősség, akkor se bámulhassák őt idegenek. Sok pedofil állat szándékosan megy olyan helyre, ahol lenge vagy meztelen gyerekeket láthat, csorgassa a nyálát egy ilyen mocsok a kicsi gyermekemre? Hát nem...

De egy idegen se nézegesse őt, a szülei lássák meg a közeli rokonok, hadd lehessen annak a pici emberkének is annyi emberi méltósága, hogy nem bámulják idegenek a nemiszervét...

2011. júl. 16. 21:29
 12/55 A kérdező kommentje:
Azért vagyok biztos abban hogy idősebb fiúkat láttam mert elég magasra ügyesen felmásztak..És hogy mondjam... Eléggé fejlettek voltak már!!! Magasak és nyúlánkak is!
2011. júl. 16. 21:31
 13/55 anonim ***** válasza:
28%

Ekkora gyereket inkább pisiltetek a füvön, mint a közös kinti wc-ben. No, nem a medence mellett, az is igaz. Az ilyen wc-ktől egy ekkora gyerek mindent jól összeszedhet, mert megfog mindent, nem tud rendesen felülni rá.

Amúgy pedig 5-6 éveseknél még elmegy a meztelenkedés, hisz még gyerekek. Nem kell ezt felfújni. Amúgy az ő "micsodájuk" tisztább, mint egyes felnőtteké, még nem termelnek semmi "folyékonyat".

Amúgy a meztelenkedés meg nem illetlen. Természetes dolog, csak időközben jól belénk nevelik a gátlásokat, meg a prűdséget.

2011. júl. 16. 21:31
 14/55 A kérdező kommentje:
Evvel azért nem értek egyet mert nagyon is tiszták voltak a vécék nem mondd már hogy éppen a medence mellett kellett megpisiltetni!!! Annyi fás eldugott rész van legalább elvonultak volna oda! Hát szerintem igenis illetlenség hogy már kész kis felnőttek pucérak! Más se örülne ha én meztelenkednék és látnák a gyerkőceik! vagy ha a medence mellé pisilnék mert elkaphatok valamit, énis ugyanúgy! Nekik is meglehet mosni a kezüket vagy akármi!
2011. júl. 16. 21:34
 15/55 anonim ***** válasza:
15%

És merre fáj az neked ha látsz pár pucér kölköt?

Hadd élvezzék a szabadságot,amíg lehet!

Ha neked nem tetszik,majd te ráhúzod a fürdőruhát a tiéidre és kész!

2011. júl. 16. 21:35
 16/55 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ocsmány dolog, de hát manapság már mindent szabad, az eszükbe sem jut a drága anyuciknak, hogy ez talán mást zavar, más nem számít. Én biztos beszóltam volna a sakkos dologért, ez a legdurvább.
2011. júl. 16. 21:37
 17/55 A kérdező kommentje:
Hát ha az én gyerekeimről lenne szó nem engedném az én gyerekeimet ne bámulja senki meztelenül! A meztelenkedés nudista strandra való és otthonra! És igen zavar mert ha véletlenül odanézek miközben eszem még én rám nézem dühösen az anyuka!
2011. júl. 16. 21:38
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ez természetesen nem az olyan anyukákra vonatkozik, akik olyanok, mint a kérdező, vagy akik az elején válaszoltak, hanem azokra, akik ilyet csinálnak.

Soha nem engedném, hogy a gyerekem ezt csinálja.

2011. júl. 16. 21:40
 19/55 anonim ***** válasza:
18%

Akkor mit fogsz csinálni,ha a gyereked torka szakadtából üvölt, higy "Nem veszem feeeeel!!!" és éppen akkor dobja le magáról a 4. ráeröltetett fürdőnacit? Meg fogsz törni, és hagyod, hogy pucéran strandoljon.

Így volt ez 20 évvel ezelött, most és 20 év múlva is.

2011. júl. 16. 21:43
 20/55 anonim ***** válasza:
95%
felénk a strandon nem lehet pucéran se kicsi se nagy gyerek, a pelusosoknak is kell úszó pelenka anélkül nem mehet bele. Nekem nagyon nem tetszik ha ilyen meztelen rohangáló gyermekeket látok fürdőző helyen főleg élő víznél kislányokat. Otthon rohangáljon meztelen de ne nyilvános helyen.
2011. júl. 16. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!