Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?
Ez durva! Én amúgy úgy vagyok vele, hogy a pici pelusos gyerkőct sem engedném pucéran rohangálni. az ilyen szülők nem tudom, mit éreznek... én úgy vagyok bele, még ha a gyerekben ennyi idősen nincs is szégyellősség, akkor se bámulhassák őt idegenek. Sok pedofil állat szándékosan megy olyan helyre, ahol lenge vagy meztelen gyerekeket láthat, csorgassa a nyálát egy ilyen mocsok a kicsi gyermekemre? Hát nem...
De egy idegen se nézegesse őt, a szülei lássák meg a közeli rokonok, hadd lehessen annak a pici emberkének is annyi emberi méltósága, hogy nem bámulják idegenek a nemiszervét...
Ekkora gyereket inkább pisiltetek a füvön, mint a közös kinti wc-ben. No, nem a medence mellett, az is igaz. Az ilyen wc-ktől egy ekkora gyerek mindent jól összeszedhet, mert megfog mindent, nem tud rendesen felülni rá.
Amúgy pedig 5-6 éveseknél még elmegy a meztelenkedés, hisz még gyerekek. Nem kell ezt felfújni. Amúgy az ő "micsodájuk" tisztább, mint egyes felnőtteké, még nem termelnek semmi "folyékonyat".
Amúgy a meztelenkedés meg nem illetlen. Természetes dolog, csak időközben jól belénk nevelik a gátlásokat, meg a prűdséget.
És merre fáj az neked ha látsz pár pucér kölköt?
Hadd élvezzék a szabadságot,amíg lehet!
Ha neked nem tetszik,majd te ráhúzod a fürdőruhát a tiéidre és kész!
Ja és ez természetesen nem az olyan anyukákra vonatkozik, akik olyanok, mint a kérdező, vagy akik az elején válaszoltak, hanem azokra, akik ilyet csinálnak.
Soha nem engedném, hogy a gyerekem ezt csinálja.
Akkor mit fogsz csinálni,ha a gyereked torka szakadtából üvölt, higy "Nem veszem feeeeel!!!" és éppen akkor dobja le magáról a 4. ráeröltetett fürdőnacit? Meg fogsz törni, és hagyod, hogy pucéran strandoljon.
Így volt ez 20 évvel ezelött, most és 20 év múlva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!