Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?
szerintem annak,aki ilyeneken kattog,mint ti szimplán túl sok a szabadideje....
lehet velem van a baj,de ha egy 4-6 éves gyereket meztelenül látok,nekem minden eszembe jut,csak a szexualitás nem...
A hozzáállás..
Másrészről majd ha a te gyereked ilyet csinál és kidobják az elég megalázó lesz neked (mert esélyes, hogy a medenceőr kiteszi érte), szóval akár jó tanácsként is felfogható a kérdés.
Engem a kisebb gyerekek is zavarnak, mert sokkal koordinálatlanabbak, mint a nagyobbak. Tehát ha elkezd rohanni, akkor nem nézi, merre megy. Nem kellemes látvány szemmagasságban nemi szerveket látni, akármilyen idős a tulaja.
És bár nincs gyerekem, de ha lenne, azért is adnék rá fürdőbutyit/gatyát, mert szerintem nem túl jó a koszban ülni. Én se ülnék csupasz fenékkel le sehova egy strandon, akkor a gyerekemet pláne nem hagynám.
Ez sehol sem elfogadható! Mi az, hogy ő szaladgálhat meztelen, mert "úgyis leveszi a fürdőruhát", én meg nem? Mi lenne, ha én is "úgyis levenném"? Rakosgatja a micsodáját a sakkfigurára? És ha én csapkodnám a lengőszofit, máris menne a feljelentés, mert a gyereked csúnyát lát, ugye? Mi az, hogy a fűbe pisil? Lehet, hogy én holnap ott fogok napozni!!! Közízlés megsértése... A kisgyerekeket nevetve nézik, de ha egy nő monokinizik szabadstrandon (pl. tópart, folyópart), akkor az k*rva, r*banc és egyebek.
Ez most olyan dolog, hogy "közízlés megsértéséért" és "emberölésért" is büntetnek, a kisgyerek mégis meztelen rohangál a strandon (nem érdekel, hány éves). Akkor ennyi erővel gyilkolhat is? Imádom az ilyen "elfogulatlan" szülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!