Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérthetőek vagy inkább...

Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?

Figyelt kérdés
Lehet hogy a kérdésem 1-2 embert érzékenyen fog érinteni de akkor is meg kell kérdeznem. Olyan szülők akik 4-5-6 éves gyerekeiket strandra viszik és nem adnak rájuk fürdőbugyit/gatyát mi okból teszik? Ma voltam strandolni és voltak meztelen gyerekek jó nagyok is szinte már iskoláskorúak. Pici babáknál még megértem, meg pelenkásoknál de szobatisztáknál miért nem használnak fürdőbugyit? Ráadásul piszkálják a micsodáikat és egyik szülő sem szólt rájuk! Tudom hogy semmi közöm hozzá, de eléggé zavaró volt amikor majszoltam a szendvicsemet és előttem rohangált egy szinte iskoláskorú kisfiú meztelenül! Én ezt nem tudnám megtenni a gyerekemmel ki tudja mikor ki nézi, vagy esetleg erre izgul fel nem tudni milyen emberek vannak a világon! De a legjobban az verte ki a biztosítékot hogy volt ilyen hatalmas sakktábla és a (kis)fiú avval szórakozott hogy a micsodáját rárakosgatta a sakkbábukra meg csapkodta hozzá az anyukája meg fényképezte meg dicsérte... Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?? Azt más megfogja!! Vagy csak én vagyok ilyen prűd?
2011. júl. 16. 21:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
46%

szerintem annak,aki ilyeneken kattog,mint ti szimplán túl sok a szabadideje....

lehet velem van a baj,de ha egy 4-6 éves gyereket meztelenül látok,nekem minden eszembe jut,csak a szexualitás nem...

2011. júl. 16. 22:34
 32/55 anonim ***** válasza:
65%

A hozzáállás..

Másrészről majd ha a te gyereked ilyet csinál és kidobják az elég megalázó lesz neked (mert esélyes, hogy a medenceőr kiteszi érte), szóval akár jó tanácsként is felfogható a kérdés.

2011. júl. 16. 22:35
 33/55 anonim ***** válasza:
78%
Szó sem volt szexualitásról :S Illemről volt szó. Ez illetlenség.
2011. júl. 16. 22:39
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Engem a kisebb gyerekek is zavarnak, mert sokkal koordinálatlanabbak, mint a nagyobbak. Tehát ha elkezd rohanni, akkor nem nézi, merre megy. Nem kellemes látvány szemmagasságban nemi szerveket látni, akármilyen idős a tulaja.

És bár nincs gyerekem, de ha lenne, azért is adnék rá fürdőbutyit/gatyát, mert szerintem nem túl jó a koszban ülni. Én se ülnék csupasz fenékkel le sehova egy strandon, akkor a gyerekemet pláne nem hagynám.

2011. júl. 16. 22:55
 35/55 anonim ***** válasza:
85%

Ez sehol sem elfogadható! Mi az, hogy ő szaladgálhat meztelen, mert "úgyis leveszi a fürdőruhát", én meg nem? Mi lenne, ha én is "úgyis levenném"? Rakosgatja a micsodáját a sakkfigurára? És ha én csapkodnám a lengőszofit, máris menne a feljelentés, mert a gyereked csúnyát lát, ugye? Mi az, hogy a fűbe pisil? Lehet, hogy én holnap ott fogok napozni!!! Közízlés megsértése... A kisgyerekeket nevetve nézik, de ha egy nő monokinizik szabadstrandon (pl. tópart, folyópart), akkor az k*rva, r*banc és egyebek.

Ez most olyan dolog, hogy "közízlés megsértéséért" és "emberölésért" is büntetnek, a kisgyerek mégis meztelen rohangál a strandon (nem érdekel, hány éves). Akkor ennyi erővel gyilkolhat is? Imádom az ilyen "elfogulatlan" szülőket.

2011. júl. 17. 00:41
 36/55 anonim ***** válasza:
Draught! Szétröhögtem az agyam! Hatalmas arc vagy, nagy pacsi neked!
2011. júl. 17. 00:44
 37/55 anonim ***** válasza:

*meghajlás*

Köszön szépen. :D

2011. júl. 17. 01:39
 38/55 anonim ***** válasza:
*Köszönöm
2011. júl. 17. 01:40
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a pedofilokkal?? Nem félnek az ilyen szülők, hogy 50 éves bácsik verik a nyálukat a kislányukra/kisfiúkra??
2011. júl. 17. 01:58
 40/55 anonim ***** válasza:
Erröl van szó!
2011. júl. 17. 07:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!