Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?
Az én kisebbik lányom 2 éves, és imád pucéran rohangálni. Hiába adom rá a fürdőruhát, leveszi. Most ezért nem fogom összeszidni.
Az, hogy te iskolás korúnak nézel egy gyereket, az még nem biztos, hogy az is. Lehet akár nagy növésű, de agyilag még akkor is fejletlen. Ők még rohangálhatnak bugyi nélkül, nem kell vele foglalkozni, nem ér annyit. (El kell fordulni.)
Az, hogy nyulkálnak magukhoz az meg természetes, kb 4 éves kortól kezdődik és egészen 6 éves korig is eltarthat. A gyerekorvos szerint nem kell észrevenni. Az viszont már elgondolkodtató, hogy a sakktáblás anyuka miért nem szólt rá a gyerekre. Azért az alapvető viselkedési normákat, a higiéniás dolgokat már ilyenkor el kell (kellene) kezdeni szajkózni nekik. Van aki egyetért ezzel, van aki nem. Lásd fenti példa. Amúgy jó pár fiatalkori felfogás megváltozik, amint anya vagy apa lesz valakiből, é skap egy hisztis-nem szófogadó-makacs - mozgékony stb gyereket.
:)
Én sem értem. Elég zavaró. Nem tudom, mi olyan szörnyű a fürdőgatyában.
Nem vagyok perverz, de az ember önkéntelenül is "oda" néz, akár gyerek, akár felnőtt ugrál előtte meztelenül, és leng a kukija.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!