Megérthetőek vagy inkább elítélhetőek ezek a szülők?
Ha annyira természetes a meztelenség, akkor szerinted mi a fenét jelent a szemérem?
Egy iskolás korú gyereknek már nagyon nem illik fürdőruha nélkül fürödni. Az én fiamat szépen beültetném a kocsiba és majd akkor megy fürödni, ha megtanulja hogyan kell társaságban viselkedni.
Ha lopni próbál akkor azt is elnézik neki, ha eleget üvölt? Vagy ha az utca közepén kell pisilnie az is okés, mert természetes?
Azért van egy bizonyos illem, amit mindenkinek illene betartania.
Ha egy gyereket rendesen nevelnek,akkor hiába ordít,hogy nem veszi fel a fürdőrucit,az anyuka akkor is ráadja!
Ne a gyerek akarata érvényesüljön a szülővel szemben: Csak ma a szülők fordítva csinálják. Közösségben,de otthon sem engedtem meg soha a meztelenkedést. Régen pedig kiküldték volna a strandról azt a szülőt,aki meztelenül vitte a vízbe a gyerekét.
Na, akkor bocs az offért, fel a kezekkel. A válaszadók közül ki hány éves, és hány gyereke van? Na, és emnnyi idősek? Ha van legalább 1 kiskorú gyerek, akkor lehet erről vizáni, amúgy felesleges.
37/nő, 2 gyerek , 5 és 2 éves. Pont jól tudom, milyen a dackorszak, és mit tud és mit akar egy ovis.
21:43:
Mivel a kérdező más elveket vall, nem lesz a gyereke egy kis maugli, hogy nem tűri meg magán a ruhát. Ez nevelés függvénye. Ha a gyerek otthon sem rohangál pucéran, akkor idegenek előtt sem fogja igényelni ezt.
Én szégyellős voltam már kisgyereknek is, biztosan a gyerekemet is ilyennek nevelem, mert ezt tartom helyesnek.
Tudtam, hogy előjön kinek hány gyereke van,általában ez szokott lenni a mentség.
Parancsolj, akinek a válaszát begépeltem:
44/N Gyerekek: 22, 18
egy 5 éves vagy felveszi azt a bugyit vagy megyünk haza és nincs strand. Na nehogy már a gyerek kihisztizze magának a pucérkodást.
Szóltam volna a helyedben az úszómesternek vagy akárkinek, hogy csináljon valamit, mert nem azért jöttél hogy pucér "nagy" gyerekeket nézzél.
Van gyerekem, de nem pucérkodik , nem pisil a medence mellé hanem a wc azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!