Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha anyósotok...

Mit tennétek, ha anyósotok ilyen lenne?

Figyelt kérdés
Anyósom nem beszél a fiával (férjem), mert nem adta még a kezébe a lányunkat(11 hetes). Ugyanis egy alkoholista, és koszfészek! Még az hiányozna, hogy valami kárt tegyen benne, vagy leejtse. Eddig heti egyszer jött, de kijelentette, hogy nem fog jönni egy darabig (aminek nagyon örülök:)), mert nem foghatta még meg. Kutya, macska a lakásban, a kézmosás sokszor luxus neki, úgy főz, stb... Iszonyatos bűz árad belőle (szesz, kosz, lábszag). Mikor hazajöttünk a kórházból felajánlotta, hogy eljön főzni, takarítani. De ilyen ember mit takarít, aki a saját házában sem tud rendet tartani?! Így anyu jött el hozzánk, és most is gyakran jön. Ezekután sem fogom neki engedni, hogy megfogja. Egyébként nem rossz szívű (máramikor), mert mindig hoz valamit. Mi a véleményetek? Ugye nem én reagálom túl a dolgot? Ti is ezt tennétek, igaz?!
2009. ápr. 1. 12:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Az egyik "LEPONTOZOTT" (HA-HA-HA)vagyok!

Ja, és a mi babánknál mi magunk kértük meg a szüleinket egy kis kézmosásra mielőtt babáznak. Vagy nem tudtok beszélni?????????

2009. ápr. 2. 12:11
 22/28 anonim ***** válasza:
49%
S majd ha a férjed vagy a gyermeked lesz alkoholista, drogos vagy elmebeteg (ne legyen soha) akkor őt is eltávolítod a háztól és kész?
2009. ápr. 2. 12:46
 23/28 anonim ***** válasza:
43%
Sajnálom aférjedet. Az anyja miatt, a felesége miatt.Ő biztosan szenved. Ne szólj bele, mit enged meg az anyjának. Az ő gyereke, az ő anyja , döntsön ebben ő.
2009. ápr. 2. 12:48
 24/28 anonim ***** válasza:
60%
Van nagyobb bűn a koszosságnál. Az alkoholizmusnál. A szívtelenség, például.
2009. ápr. 2. 12:49
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem számít ha nem értünk egyet! De biztos vagyok abban, hogy nincs a környéketeken egy "igazi" alkoholista, na de ne is tudjátok meg milyen, azt kívánom! Arról meg, hadd ne vitázzunk, hogy a világon meliyk a legrondább dolog! Isemerem anyósomot egyéb oldalairól is, nem csak a leírtakról... Az összeset egybevéve döntöttem így, a férjem beleegyeztével. De nem fogom leírni, hogy még miket lehetne rárónni, ha nem haragszotok:)

Miért??? Na, nem ám, hogy ÉN nem dönthetek a gyerekemről, csak az apja?! És, aki megszülte? Egyébként egyetért velem a témában!!!

2009. ápr. 3. 08:57
 26/28 A kérdező kommentje:

Ja! Ahhoz, hogy odafajuljanak a dolgok, hogy valaki alkoholista, vagy drogos stb.. legyen nagyon ok minden kell egy családi életben történnie (pl.), de nem fogom hagyni, akár ki is lenne olyan. De pozitív felfogású ember vagyok:D

Többé nem kívánok vitázni senkivel!!!

2009. ápr. 3. 09:00
 27/28 anonim ***** válasza:
47%

Csak egyetlen dolog. Az a fő érved, hogy mi akik nem élünk alkoholistával nem tudjuk milyen. Te Tudod?? Úgy gondolod? TE SEM TUDOD nem téged nevelt fel az a koszos alkoholista. S nem te lettél ennek ellenére rendes ember hanem a FÉRJED.

Te már csak kaptad az anyós. S mivel neki is nagyszülői jogai ilyen a láthatás joga. Kénytelen vagy beengedni.

Nekem van az elmebeteg anyósom. Lassan ön és közveszélyes lesz, de kénytelenek vagyunk a gyerekeink közelébe engedni. Pedig mikor ő vigyázott rájuk elfejeltette megetetni meg itatni, és tisztába tenni, s rá kellett hagynom fél napra. Na szóval ez van. Valami kompromisszumot kell találnotok. Teljesen nem tilthatod el. Van szád kérd meg mosson kezet ha a lakásba jön. a férjednek is van szája beszélje meg vele,hogy csak józanul jöhet unokázni, mert a gyereknek árt ha nem az.

Sajnos ez van ezzel kell élned.

Megértem én ,hogy félted a gyereked ,de túlzottan sem tudod megóvni. Állítsatok ésszerű szabályokat és ha nem tarja be magának csinálta.

2009. ápr. 3. 14:47
 28/28 anonim válasza:
Szerintem az igazság valahol kozépen van.Nem kell megserteni az anyost,o is olébe vehetné egy kicsit a babát alkalmakként.És hogy ne sértsd meg ha akar segiteni a takaritásban,bizz rá olyan munkát amit te nem szivesen csinálsz meg vagy mondd neki azt hogy amig te bent takaritasz addig o takaritson az udvaron.
2009. ápr. 12. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!