Egy szülő lehet személyiség romboló annyira hogy egy gyereknek a lelki érését és felnőtté válását akadályozza?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 20:36
31/32 anonim válasza:
Sajnos igy nottem fel. Aztan meg azert is en voltam a hibas. Tenni ellene nagyon nem lehet semmit, csak kivulrol jonnek az okoskodasok, hogy ne hagyd magad, satobbi, de igazabol az tudja leginkabb, aki hasonlot atelt, hogy baromi nehez ellene tenni. Engem meg raadasul vertek is, szoval nem mertem kiallni magamert. Ezzel olyan messzire uldoztek, hogy evente egyszer nezek rajuk, az is sok nekem.
Tul kell elni.
32/32 anonim válasza:
Simán. A párom volt felesége tönkre teszi a saját 6 éves lányát azért amiért az őt ért történéseket nem tudja feldolgozni, és a gyerekre terheli azokat. Borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!