Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülő lehet személyiség...

Egy szülő lehet személyiség romboló annyira hogy egy gyereknek a lelki érését és felnőtté válását akadályozza?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 20:36
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Gondolom ilyen érzelmi zsarolásokat csináltak.

Azt is konkrétan!A szavaknak nagyobb ereje van mint a tetteknek erre már rájöttem,verte volna össze inkább,még az is jobb lett volna....

2011. júl. 14. 21:11
 22/32 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamàm tönkretette az anyàmat, az anyàm a szavak tetteivel mindent belém nyomott,amit csak tudott. Igen hordom magamban és nem tudom kinek kiadni, mert szégyellem.
2011. júl. 14. 21:23
 23/32 anonim ***** válasza:
inkább arra probálj rájönni miért olyan,ha rájöttél gondolkodj el rajta mi közöd van neked ahoz amiért ő ilyen.
2011. júl. 14. 21:25
 24/32 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én anyukám pánikbeteg, állandóan ideges, egész nap kiabál. Kiskoromban azt mondogatta hogy mért nem vagyok olyan mint az akkori legjobb barátnőm, aki nagyszájú, zsarnok típus volt, az egész ovis csoportot ő irányította. Én meg visszahúzódóbb, félénkebb voltam. Azt mondogatta anyum, hogy belőlem sosem lesz senki hacsak nem leszek olyan, mint a barátnőm. Még szívatott is direkt pl. beégetett általános iskolában hogy milyen kis béna vagyok. Kérdezgette a barátnőimet hogy szerintük hogy kéne megváltoznom. Annyit ért el vele hogy nagyon sokáig alig mertem megszólalni társaságban, ha valaki esetleg barátkozni akart velem, azt gondoltam, hogy ez tuti nem normális.. meg hogy biztos arra gondolnak hogy mennyire égő vagyok. Most már sokkal bátrabb vagyok, kiállok magamért, meg merek szólalni társaságban, de azért mindig bennem van az, hogy én csak rossz lehetek. Szóval én biztos nem vagyok szimpatikus senkinek meg ilyeneket gondolok. Úgy javult valamennyire a helyzet, hogy rájöttem, hogy nem velem van a hiba, hanem anyummal.
2011. júl. 14. 21:26
 25/32 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:25

Hogy nekem mi közöm van hozzá??

Ja bocsi hogy még a végén én miattam olyan amilyen....

Én hol tehetek attól hogy ő ilyen ember szerinted??

2011. júl. 14. 21:27
 26/32 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:25

Azt kívánom ilyen anyád legyen!!Akkor nem mondogatnál ilyet hogy én gondolkozzak el rajta!

Remélem ezt te sem gondoltad komolyan?

2011. júl. 14. 21:31
 27/32 anonim ***** válasza:
Susan Forward: Mérgező szülők
2011. júl. 14. 21:33
 28/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:33

UUU köszönöm ezt le is töltöm!köszi

2011. júl. 14. 21:49
 29/32 A kérdező kommentje:

Le is töltöttem!Ezt a könyvet mintha egyenesen nekem írták volna...sajnos

köszi még egyszer aki belinkelte.

2011. júl. 14. 21:53
 30/32 anonim válasza:

Az én anyám les.zarta a fejemet kiskoromban!!:S Anyák napján nem jött el mert nem volt kedve és a nővérem jött el!!!neki mondtam el a verset!!:(A tankönyvekért se akart elmenni azt mondta h intézzem el magam v ismételjek évet mert neki nincs pénze rá!!:(A nővérem munka helyén bőgtem el magam!!!Még most is leszarja a fejem kb 2 éve a szemembe mondta h ő abból a kajából amit én főzők nem eszik!!!pedig sokan mondták már h nagyon finomat tok főzni!!kis korom óta azt hajtogatja h fogyjak le mert dagadt vagyok!!18 évesen voltam 60 kiló akkor azt mondta h még le kell fogynom mert még van rajtam súly fölösleg 163 cm voltam!!Miatta lettem depressziós és miatta szedtem fel 30 kilót,akármit csinálok,nem tudok lefogyni,szinte mindent kipróbáltam már és az egészségem is csak romlik a depresszió miatt,kezdek idegbeteggé válni!!Tudom nem szép dolog amit írok de néha kifejezetten gyűlölöm a saját anyámat!!!

Hát részvétem mindenkinek akivel csúnyán elbántak!!El lehet hinni h átérzem a bajotokat!!:S Amit a saját édesanyánk eltört bennünk azt meggyógyítani az életbe nem fogja senki és semmi!!!:(( A kérdezőnek meg annyit h ne foglalkozz az anyukáddal ha ien volt,éld az életed és ha nincs senkid akkor keress 1 oan párt aki szeret téged és enyhíteni tudja a fájdalmat!!!Nekem is a párom segít!!!

22/n

2011. júl. 14. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!