Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülő lehet személyiség...

Egy szülő lehet személyiség romboló annyira hogy egy gyereknek a lelki érését és felnőtté válását akadályozza?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 20:36
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:54

24 vagyok és ku@rv nagy gátakat és komplexust rakott belém a viselkedése!Ez nem kor függő,mert szerintem ezeket ha nem dolgozom azon hogy ezeket helyre rakjam,akkor még 40 évesen is magammal fogom cipelni.....

Nem tudom hogy embereket miért csak nemi erőszakért és testi fenyítésért lehet be börtönözni,mert szavakkal is tönkre lehet tenni egy ember életét.....

2011. júl. 14. 20:59
 12/32 anonim ***** válasza:
ha tudod hogy te emberibb vagy mint ő akkor ebbe nyugodj bele,és ne figyelj rá,ne figyelj a számodra frustráló viselkedéseire,nem függesz töle,csak anyagiakban,az meg nem annyira fontos
2011. júl. 14. 21:00
 13/32 anonim ***** válasza:
50%

A szülői örökség egy dolog. A gyerekkori traumák (akár szülő okozta, akár nem) a másik dolog.

A lényeg viszont az, hogy ha már felnőtt vagy, már a te felelősségeddé válik, milyen emberré alakulsz. Nem lehet mindenért a szülőket hibáztatni. Ne lovagolj mindig minden bajoddal a szüleid felelősségén! Ők is emberek, nem hibátlanok. Annyit még pozitívumként felfoghatsz, hogy van előtted példa, milyen nem akarsz lenni a te gyerekeddel. Megjegyzem: ez a legnehezebb....

2011. júl. 14. 21:00
 14/32 A kérdező kommentje:

Már nem lakom otthon,de most érzem hogy mekkora gátakat és komplexusokat rakott belém....

Úgy érzem már csak egy pszichologus segíthet ezen vagy valami személyiség fejlesztő tréning...

2011. júl. 14. 21:01
 15/32 anonim ***** válasza:

erre van egy tökéletes megoldás..pszichológusnak hívják..még csak fizetni sem kell érte,ha nem akarsz magánrendelésre menni...nekem ugyanez a bajom és megoldotta...közölte,hogy "normális" ember kb 5 év múlva lesz belőlem,mert az egész gyermekkorom el lett b*szva de sikerülni fog...

20/L

2011. júl. 14. 21:03
 16/32 anonim ***** válasza:
Akkor menj pszichológushoz, ne hagyd elfajulni a dolgot. Felismerted a helyzetet idejében, tedd rendbe az életed, ne halaszd későbbre!
2011. júl. 14. 21:03
 17/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:03

Nálad is hasonló helyzet volt??

Ha nem akarod ne írd le,csak kiváncsi vagyok hogy te miért érezted ezt hogy valami nem frankó?!

2011. júl. 14. 21:07
 18/32 anonim ***** válasza:

Igen lehet! Próbáld meg magad függetleníteni,amíg nem késő!!!!!!!

43/N

2011. júl. 14. 21:08
 19/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:03

Vagy is mit mondtak vagy tette hogy pszichológushoz kellett menned?

2011. júl. 14. 21:08
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj pszichológushoz, mert ez nemcsak kamu tudomány. Rengeteg pszichológiát tanultam az egyetemen, és az egyik prof mondta h őt bármikor megkereshetjük, és igazából nagyon jó ám. Persze nem olcsó mulatság, de megéri. Gondolom ilyen érzelmi zsarolásokat csináltak. Hát igen büntetni kéne csak bizonyítani nem lehet.
2011. júl. 14. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!