Szerintetek is maradi? Engem nagyon idegesít.
Ő tart el téged? (ha igen halgatnod kell rá, és ha nem tetszik költözz el)
Pénzt szokott neked adni? (ha igen halgatnod kell rá, és ha nem tetszik költözz el)
Ha már 20 éves vagy akkor dolgozol valamit? ( ha nem dolgozol akkor menj dolgozni és olyankor nem szolhat bele az életetbe.)
tényleg gáz, h 50 évesen ennyire be van szűkülve a nevelőapád.
nekem anyum lassan 50 éves, én 23, és sosem mondott ilyet. a barátja már 66 éves, és ő sem. nem szól bele a dolgaimba, igaz nem is tart el, de nincs is rá szükségem.
tojd le a fickót, anyudra hallgass, ő az, akinek elszámolással tartozol, nem a nevelőapádnak.
Akkor pedig nincs beleszólása az életedbe. Csináld ahogy jónak látod persze ne vidd túlzásba.
Nekem egyszer fiatal koromba amikor apán nem volt velünk egy nyaralás alkalmával, megismerkedtem egy lánnyal. És este randira akartam menni vele. Meg is lett beszélve a találka hely. Erre amikor mentem volna a nagybátyám aki velünk jött, nem akart engedni én akkor 18 voltam. Annyit kérdeztem tőle hogy tegnap kinek parancsolt azt mondta hogy senkinek, erre én azt hogy akkor most is annak parancsolj, és elmentem.
És ettől még nem vagyok rossz ember. Nekem édes anyámon és apámon kívül senki sem parancsolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!