Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szakítani akar, ha...

A párom szakítani akar, ha elmegyek egyetemre kollégiumba. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Két oka is van rá:

1. nem akarja, hogy megcsaljam. ő már volt koleszban, tudja, hogy mi folyik ott

2. keveset találkoznánk

Az nem jó, hogy ő eljön oda, mert túl messze van (még buszozáshoz is)

2011. júl. 11. 21:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a feltételezéstől viszketne a tenyerem. Hozzám se azért legyen hűséges valaki, mert szemmel tartom/ megtudom.
2011. júl. 11. 22:35
 22/41 A kérdező kommentje:
ahogy így olvasom a sok hsz-t, eldöntöttem, hogy elmegyek egyetemre. nem a "párom" miatt fogom kihagyni. ha szakít emiatt, akkor tényleg nem illett hozzám. köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 11. 22:40
 23/41 anonim ***** válasza:
96%

Társad szeretnél a hátralévő életedben, vagy Gazdit????????

Dobd a francba és menj egyetemre. Csak birtokolni akar és nem nézz semmibe!

Nehogy már a végén kiderüljön, hogy okosabb vagy.......

2011. júl. 11. 22:41
 24/41 anonim ***** válasza:
66%

Most döntötted el? Komolyan?!

Bocsánat, de inkább ne menj egyetemre. Tényleg bocsi, pontozzatok le, de áhh...

2011. júl. 12. 01:45
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dobd ki. Ilyen emberrel ne legyél együtt, mert nem szeret. Hogy kérhet már olyat, hogy ne menj koleszba? Akkor fizesse az albit.

A másik: messze van. Na, ne már, ez szánalmas kifogás... sajnállak, jó f@.sz emberkével hozott össze a sors.

Ja, az így is úgy is megcsalósnak meg üzenem, h nem minden lány k.va.

2011. júl. 12. 07:44
 26/41 anonim ***** válasza:
53%

Igazából megértem a barátodat. Tényleg rengetegen megcsalják koliban a párjukat.

Aki írta,hogy ő is kolis debrecenben,és aki odamegy az már tényleg tanulni akar,ezt csak cáfolni tudom. Én is oda járok,2 évig kolis voltam. Hány,de hány embert ismertem onnan,akik kapcsolatban voltak,amikor odamentek,de röpke pár hét vagy hónap után megcsalta az eredetileg nagy szerelmet.Volt sok,aki szakított is,és összejött valaki mással,de sok olyan is,aki hazudozott inkább. És olyan is,akinek egyszerre 2-3 csaja volt,amíg meg nem bukott.

Azért általában a gimis kori szerelmek nem olyan erősek,hogy ne szakadhasson meg,ha az ember elmegy egyetemre. Én is előtte szakítottam a barátommal(bár nem emiatt),de az biztos,ha nem teszem meg akkor,akkor pár hónap múlva fogom,mert ígyis-úgyis összejöttem volna a mostani barátommal(akivel már évek óta együtt is vagyunk). Szóval megértem a srácot,hogy nem szívesen enged el téged.

Viszont a helyedben mindenképpen elmennék az egyetemre.Ki tudja egyébként is meddig tartana neked az a kapcsolat,emiatt kár lemondani a továbbtanulásról,ami majd meghatározza a további életedet.

Sok sikert az egyetemhez

2011. júl. 12. 08:06
 27/41 anonim ***** válasza:
93%

Ha ő már lakott egyetemi koleszban, azért "tudja", hogy mi folyik ott, akkor ezek szerint ő már elvégezte az egyetemet, vagy abbahagyta, mert a tanulásra "nem maradt ideje"?

Akárhogy is van, egyrészt q.vának tart, másrészt nem bízik benned, harmadrészt attól fél, hogy te "okosabb" leszel nála, és nem fog tudni "uralkodni" feletted.

Bármelyik ok miatt is akar visszatartani, ezekből már egy is elég ahhoz, hogy inkább most szakíts vele te, mint később derüljön ki, hogy a kapcsolatotoknak nincs elég erős érzelmi háttere.

A tanulást, az életed célját ne hagyd el senki kedvéért. Fordíts hátat neki te, ne add meg neki azt az örömet, hogy ő teheti azt meg.

Fordulj az új lehetőségeid felé, készülj az új életedre!

2011. júl. 12. 08:07
 28/41 anonim ***** válasza:
32%
Önző disznó a pasid, és ráadásul nem bízik benned. Adj hálát az égnek ha elhagy. Irány az egyetem!
2011. júl. 12. 12:31
 29/41 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem miért kellett lepontozni ennyire.amikor ez az igazság.Nem egy és két ember ment el koliba úgy,hogy volt kapcsolata,és a döntő többségben a megcsalás,szakítás hamar megtörtént. Természetesen kivételek vannak,de ez van.

Nem kell ennyire elítélni a pasast ezért,hiszen senki nem ismeri,milyen is valójában.

2011. júl. 12. 12:54
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod komolyan, hogy AZÉRT csalják meg egymást a párok, mert egyetemi kollégiumba kerülnek, vagy csak simán egyetemre mennek egy másik városba.. Ezek szerint, ha Te is kollégista vagy, akkor megcsalod a párod, ugye? Már amennyiben van. Ha nincs, akkor viszont törvényszerű, hogy minden hónapban mással kavarodj össze, "mert ilyenek ezek a koleszok".
2011. júl. 12. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!