Ha felvesznek az egyetemre, akkor mikortól lehet jelentkezni kollégiumba?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 16:54
2/5 anonim válasza:
általában azzal a levéllel szokták kiküldeni a kolijelentkezést amiben jelzik h felvettek , meg h miröl mit kell tudni
3/5 A kérdező kommentje:
Jahh...oké! Akkor várom :)
2010. júl. 6. 17:24
4/5 A kérdező kommentje:
Felvettek! De nem értem,hogy hogy van ez. Mert ezt irják a kollégium honalpján : A KÉRVÉNYEK LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2010. június 11. 12 óra
A HATÁRIDŐN TÚL BEÉRKEZETT KÉRVÉNYEKKEL NEM FOGLALKOZUNK!
Valaki nézze már meg nekem,mert én ezt nem értem. Még júniusban nem is tudtam hogy felvesznek,tegnap tudtam meg! Akkor hogy jelentkezhettem volna?
Remélem csak félre értek valamit!
2010. júl. 23. 14:18
5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rájöttem magamtol is :D
"A kollégiumi felvételi kérelmek beadási határideje a felsőbbéves hallgatók számára június elejére, az egyetemre frissen felvételt nyert hallgatók számára augusztus közepére esik."
Ebből...
2010. júl. 23. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!