Jövőhéttől egyetem. Hova tudok még jelentkezni kollégiumba?
Picit sürget már az idő. =D
(Egyéb alternatíva is jó szálláslehetőségnek.)
Megírhattad volna melyik egyetem.
A legtöbb helyen rég lejárt a jelentkezési határidő, maximum várólistára jelentkezhetsz.
Ezzel a hozzáállással nem lesz sikeres az egyetemi pályafutásod.
Melyik egyemre fogsz járni? Mert ha mondjuk Veszprémbe, én hiába mondom a Miskolci kollégiumokat...
Ezért ajánlom az alternatív szálláslehetőségeket, mint albérlet. A jobbakat/megfizethetőeket/közelieket már biztos elhappolták előled. Neked marad majd egy lepukkant környékbeli/ isten háta mögötti/ méregdrága albérlet.
Nem most kellett volna gondolkozni, hanem rögtön azután, ahogy megkaptad a papírt, hogy felvettek, az meg akárhogy is nézem, egy hónapja volt.
Elmész ahhoz az egyetemi szervhez, amelyik a koleszokat intézi és feliratkozol várólistára. Lehet 2 hét múlva lesz helyed, lehet fél év múlva, szóval elég lutri.
Esetleg még ott az albérlet is, ha 4-5-en összeálltok már nem is olyan vészes árban.
Azért tényleg elmondhatnád melyik város, mert úgy talán könnyebb segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!