Mennyi cigány jár arra az egyetemre ahol tanulsz? És a kollégiumba?
Figyelt kérdés
Létszi írjátok oda az egyetem!kart is.Köszönöm:)2010. máj. 28. 13:03
1/21 anonim válasza:
ide nagyon sok kínai jár. Nem mondok egyetemet, magától értetődik :)
2/21 anonim válasza:
Nagyon kevés. 5 év alatt a 10 ujjamon meg tudnám számolni, hogy hányat láttam. Itt a bulikban 1-el se találkozol, nem kell félned az izomrajoktól.
SZIE-GTK
4/21 anonim válasza:
én is csak oda mennék ahol nincsenek!!
5/21 anonim válasza:
Hát odaáig már nem nagyon jutnak el ezek szserencsére :D
8 általános az átlag, akinek van már éretsségie az már nagyszám. HÁt még a diploma XD
6/21 anonim válasza:
Az évfolyamomon nem láttam még egyetlen egyet sem, felsőbb évesek között nem tudom van-e.
SZTE-ÁOK
7/21 anonim válasza:
Nálunk az évfolyamon egy fiú van(először fel sem tűnt, csak mikor láttam a cipőjét) lányból meg ki tudja menni, én nem tudom megállapítani mert agyon vannak szolizva a "rózsaszínek" és festett a hajuk. Jogra járok
8/21 anonim válasza:
Tán egyet vagy kettőt láttam a 3 év alatt. Koliban egyet se, és a bulikban se.
PTE
9/21 anonim válasza:
Szerintem attól a cigánytól amelyik egyetemre jár,attól már nem kell félni,max. a putristól.Ha kedves kérdező komolyan egyetemre készül,és ez komolyan befolyásolja a döntését,akkor nem normális.Nekem például van egy egyetemista cigány barátom,és sokkal normálisabb,mint a nem cigány ismerőseim jelentős része együtt véve.
10/21 anonim válasza:
Én gimnáziumba járok, de itt nincs egy se. Pedig kb. 800 gyerek jár ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!