Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi cigány jár arra az...

Mennyi cigány jár arra az egyetemre ahol tanulsz? És a kollégiumba?

Figyelt kérdés
Létszi írjátok oda az egyetem!kart is.Köszönöm:)
2010. máj. 28. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik cigány egyetemre jár, az már normális magyar embernek tekinthető, hisz ha megvolt ahhoz az esze, hogy bekerüljön az egyetemre, akkor már van akkora IQ szintje, mint bármely más egyetemistának, aki az adott egyetemre jár.
2010. máj. 31. 13:00
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
hál isten kevés
2010. jún. 19. 10:37
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
elte-tátk szerencsére én még eggyel se találkoztam. idáig azért már nem jutnak el, az érettségi is már megeröltető nekik:D
2010. jún. 19. 10:38
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Mennyi idióta barom van a világon!!! Az a roma aki felsőoktatásba jár, százszor jobban megérdemli mint TE kedves kérdező és ti mind rasszista f.aszkalapok. Gratulálok mindenkinek és a jó édes anyukátokat. remélem büszek rátok. Jah...és kívánok minden egyes b.uzinak sikertelen és bukásokban gazdag vizsgaidőszakot!
2010. jún. 19. 10:40
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó erre rábasztál!

Vége a vizsgaidőszaknak:P és minden meglett elsőre, nem kegyelem 2sel.

2010. jún. 19. 11:37
 16/21 A kérdező kommentje:
látom ezen az oldalon már kérdezni sem lehet.Ki a f. mondta h bajom van azzal ha odajárnak.csak kíváncsi voltam.pffff
2010. jún. 19. 11:46
 17/21 anonim válasza:
51%

A KRE-n végezetem szociális munkásként. Ott volt pár cigány csoporttársam és más évfolyamokban is többet ismertem. Ők azért más kategóriába tartoztak mint akiket itt páran felemlegetnek. Némelyikről meg sem lehetett állapítani a származását.

Most a Corvinus K karán tanulok közgazdásznak a kb 200 fős évfolyamban egy alkalmazott közgazdász roma csajról tudok. Illetve az 1000 fős G karon van egy srác aki asszem pénzügyes.

Ide azért már nem lehet olyan könnyen bekerülni és sokan emlegetik, hogy ha valaki cigány és terhes akkor plusz pontokat kap a felvételin. Nos... Nem sok terhes cigány lány rohangászik a Pesti campuson...

2010. jún. 19. 12:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is Bce-re járok, és 1 csajról tudok, aki AK-s illetve egy másik csajról aki gkaros asszem. De velük nincs baj...
2010. jún. 19. 15:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném, hogy ha egy roma eljut a felsőoktatásba, az becsülendő...
2010. jún. 19. 16:50
 20/21 anonim ***** válasza:
A Sotén az általános orvosi karon még nincs vége gyökér. :D Úgyhogy te basztál rá a bölcsész karoddal gyík.
2010. jún. 19. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!