A párom szakítani akar, ha elmegyek egyetemre kollégiumba. Mit gondoltok erről?
Két oka is van rá:
1. nem akarja, hogy megcsaljam. ő már volt koleszban, tudja, hogy mi folyik ott
2. keveset találkoznánk
Az nem jó, hogy ő eljön oda, mert túl messze van (még buszozáshoz is)
Ez hülyeség, amit írtok, hogy a koliban tutira megcsalná a barátját. Ha olyan lenne, aki megcsalja a párját, akkor megteszi, ha ott van vele egy városban, ha meg nem, akkor 100 km-rel arrébb sem fogja. Útálom az általánosítást.
Szóval kedves Kérdező, fejts ezt ki a barátodnak és kérdezd meg, hogy miért nem bízik benned. Mert bizalom nélkül semmi értelme egy kapcsolatnak.
23/l
köszönöm a válaszokat. most annyira el vagyok keseredve...az nem megoldható, hogy odaköltözik, mert ő itt dolgozik, a szülővárosunkban, sokat kéne utaznia.
az albérlet meg azért nem jó neki, "mert ki tudja, hogy kiket fogok én oda felcipelni".
Egy egyetemi koliban az folyik, amit te akarsz, hogy folyjon:) Az, h a kolesz miatt szakítani fog, enyhén érzelmi terroros-lelki zsarolás szagú érv, már eleve ezt nem engedném meg a páromnak, nemhogy azt feltételezze rólam, hogy nincs annyi önálló döntési képességem, és értékítéletem, hogy csak azért, mert egy koleszbe kerültem, egyből nekifekszem egy-két emeletnek.
A mondatai külön-külön szakítást érdemelnének, nemhogy egyben...
Kevés kapcsolat bírja ki az egyetemi élet távollétét. Kár ezért előre szakítani, de így van.
Vagy mondjál le a továbbtanulásról, ha a pasid a legfontosabb,
vagy fogadd el a döntését.
Bár, ha nem volna más problémása veled, megvárta volna, míg magától megy szét a kapcsolatotok a távolság miatt.
Ne haragudj, de miért hagyod, hogy ilyeneket mondjon neked/feltételezzen rólad, hogy bárkivel lefekszel, ha ő nem őriz téged? Jól mondja egy korábbi kommentelő, ne hagyd, hogy megalázzon és ennyire lenézzen. Mert gyakorlatilag k.vának néz. Ne haragudj, hogy ezt mondom. Szerintem ezt nagyon sürgősen meg kéne beszélnetek, de snaszos, hogy nem fog jobb belátásra térni és nem fog másképp gondolozni rólad. (Egyébként adtál valaha okot arra, hogy ne bízzon benned?)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!