Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Szintia név?

Hogy tetszik a Szintia név?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Így leírva egyáltalán nem. Egy picivel (de tényleg csak picivel) jobb lenne c-vel. De ezen ne aggódj, régen én sem szerettem a nevemet, aztán mégis megkedveltem, pedig sokaknak nem tetszik.
2011. júl. 11. 08:40
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem tetszik. C-vel ejtve már elmegy.
2011. júl. 11. 08:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig a hangzása egyáltalán nem rossz, csak tényleg borzasztó ahogy a külföldi neveket leírják magyarosítva. Amúgy a szüleid nyilván nem gonoszak, nekik tetszik és ezért adták neked ezt.
2011. júl. 11. 08:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon nem.
2011. júl. 11. 08:57
 15/21 yuda ***** válasza:

Én két Cyntiát ismerek, igaz nem tudom hogy írják :D

..de mindkettő nagyon aranyos-úgyhogy nekem csak jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.

2011. júl. 11. 09:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem egy szőkehajú csaj jut eszembe először így nincs vele bajom :D

de utána eszembe jut egy cigány a suliból és így nem tetszik.

2011. júl. 11. 09:05
 17/21 anonim ***** válasza:
de amúgy nincs vele semmi bajom
2011. júl. 11. 09:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Én egy roma Cynthiát ismerek. Nekem csak azért nem tetszik mert itt Mo-n tényleg olyan romás. Ja, de volt egy másik ismerősöm is ezzel a névvel, ő meg eredetileg francia volt. Neki pl jól állt a név. Lehet ha ismernélek, neked is tudnám hogy jól áll. Szóval így magában a névvel nekem nincsen bajom, jól hangzik, bár így leírva tényleg fura.
2011. júl. 11. 09:06
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

16 éves vagyok, és nekem is szőkés a hajam, csak én nem magyarországi, hanem szerbiai vagyok!Errefelé, ha megkérdezik a nevem, mindig azt mondják rá hogy nagyon szép, meg ilyesmik.lehet csak azért mert nem akarják a szemembe mondani hogy igazából nem is szép, hanem csúnya.:S

2011. júl. 11. 09:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira nem szörnyű a Szintia név. Szerintem inkább átlagosnak mondható, se nem jó, se nem rossz. A gyerekemnek nem adnám, de ha így hívnának, nem aggódnék azért miatta túlzottan. Tűrhető kategóriába tartozik. A szüleid meg nem gonoszak, azért mert ezt adták, nyilván ez tetszett nekik, és azt hitték, majd neked is tetszeni fog. Amúgy ha nagyon nem tetszik 18 éves korodban megváltoztathatod, vagy felvehetsz 2. keresztnevet és használhatod azt. Itt Magyarországon ez 10 ezer forintba kerül, Szerbiában nem tudom hogy megy.
2011. júl. 11. 09:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!