Kiköltöznétek a városból, azért, hogy szép házban éljetek?
pont azért nem költöznék amit leírtál. a gyereknek jó a kert, kb 14 éves koráig. onnantól meg egy agyrém az egész, mert menni kell különórára, esetleg szeretne a barátokkal elmenni sétálni, beülni egy kólára, és nem teheted meg, h mindig viszed-hozod, valamint éjszaka nehéz hazajutni.
én sosem adnám fel a városi kényelmemet a legszebb kertes házért, sem pedig egy kis kertért.
sokáig laktam külkerületben, igaz volt normálisnak mondható közlekedés, de napi 2 órát vett el csak az utazás az életemből, ráadásul fárasztóbb is volt, mivel korábban kellett kelnem, később fekhettem, mivel otthon is volt dolgom.
inkább vegyetek valami kis telket, rajta egy pofás viskóval, és hétvégente kijárhattok oda, akár majd később a gyerekkel.
hétközben sokkal kényelmesebb a városban élni, hiszen mindenhova hamar eljutsz, és olcsóbb is, hogy nem kell mindenhez kocsi.
Ha lenne autóm igen.
Amúgy nem, mert párom csak 1 megállóra lakik Bp-től, de mire jön a busz, mire kiszámítunk mindent, hogy mikor hova megyünk és vissza, meddig maradhatunk... ááá..., jobb szeretek felhőtlenül elmenni valahova és nem görcsölni a volán busz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!