Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiköltöznétek a városból,...

Kiköltöznétek a városból, azért, hogy szép házban éljetek?

Figyelt kérdés
Jelenleg a város központjában lakunk, egy szépen felújjított lakásban, tömbházban. Lenne lehetőségünk, hogy kiköltözzünk egy lakóparkba, egy szép emeletes, kertesházba, ami autóval olyan 10-15 percre van a várostól. Igaz, ez nem sok, de mégis valahogy a tudat, hogy már nem a városban laknánk...Ti költöznétek?
2011. júl. 10. 18:29
1 2 3 4
 11/37 Darcy01 ***** válasza:
Szerintem azt gondold végig, hogy a költözés hogyan befolyásolja a mindennapjaitokat. Pl. munkába járás, boltok, gyerekeknek óvoda-iskola, orvos, nyugalom, csend, szórakozás...
2011. júl. 10. 18:40
 12/37 anonim ***** válasza:
50%
Hát még Érd is fél óra nekem, szóval ahova ti mentek valószínű hamar kiépül, de ha ennyit gondolkozol inkább maradjál, mert ha már most nem vonz a kert, a csend akkor nem is nagyon fog! Bár én a gyerekemet ha lesz, nem panelba fogom nevelni!
2011. júl. 10. 18:42
 13/37 anonim ***** válasza:
Én nem, inkább a városban keresnék egy szép lakást, ha költözni akarnék.
2011. júl. 10. 18:44
 14/37 anonim ***** válasza:
Én kiköltöznék. az mégsem valami elhagyott falucska. de ti tudjátok.
2011. júl. 10. 18:47
 15/37 anonim ***** válasza:
Én költöznék gondolkodás nélkül!
2011. júl. 10. 18:50
 16/37 A kérdező kommentje:
A városban nem kapunk házat, annyi pénzből amennyi nekünk van. Most még csak egy kutyánk van, neki is jó lenne, ha lenne udvarunk, meg majd a gyereknek is, persze.
2011. júl. 10. 18:51
 17/37 anonim ***** válasza:
Akkor most min gondolkozol, ha végül is jó lenne?
2011. júl. 10. 18:53
 18/37 anonim ***** válasza:

Ez embertől függ, de én nem mennék ki.

Mi is a belvárosban laktunk ovis koromban. Aztán építettünk a külvárosban egy gyönyörű emeletes házat, olyan 20 percre a belvárostól, mert apa traktorozik, és annak kellett a hely. Alsós koromban értékeltem, ugyanis pont ráláttam a mezőre, kijárhattam sétálni, láttam az állatokat, virágokat. De aztán ahogy nagyobb lettem, igényeltem a városba járkálást, plázázást, a bulizást; egyre több időt szerettem volna a barátaimmal tölteni, csak mindig baj volt belőle, hogy be kellett utazni a városba. Sokkal könnyebb lett volna a belvárosban, bár zajosabb, de minden ott lett volna közel: a suli, a pláza, a fodrász...minden! Így, habár nem én döntöttem, megbántam h kiköltöztünk.

2011. júl. 10. 18:58
 19/37 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, mindig a központban laktam, este gondoltunk egyet, lesétáltunk sörözni egyet egy teraszra, vagy csak úgy bejártuk a központot a kutyussal, kicsit furcsa belegondolni, hogy ezentúl mindenhova autóval kell majd menjek.

Meg a gyereknek is, igen míg kicsi lehet jobb lenne de aztán? Ha akar találkozni a barátaival kell várjon ránk, hogy el tudjuk vinni, haza tudjuk hozni? Este ha el akar majd menni bulizni, éjjel mi kell menjünk érte? Ha kijön suliból 2kor kell várjon 2 órát, míg haza tudjuk hozni? stbstb

2011. júl. 10. 18:58
 20/37 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy barátnőm, aki a külvárosban lakott, mindig baj volt belőle, hogy vagy 12 előtt kellett menjen, mert tovább az apja nem volt hajlandó fentmaradni, hogy hazahozza, vagy egy vagyont költött taxira. Mikor találkoztunk, mindig időben el kellett induljon, mert ment a busza, meg ilyenek.
2011. júl. 10. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!