Kiköltöznétek a városból, azért, hogy szép házban éljetek?
Ez embertől függ, de én nem mennék ki.
Mi is a belvárosban laktunk ovis koromban. Aztán építettünk a külvárosban egy gyönyörű emeletes házat, olyan 20 percre a belvárostól, mert apa traktorozik, és annak kellett a hely. Alsós koromban értékeltem, ugyanis pont ráláttam a mezőre, kijárhattam sétálni, láttam az állatokat, virágokat. De aztán ahogy nagyobb lettem, igényeltem a városba járkálást, plázázást, a bulizást; egyre több időt szerettem volna a barátaimmal tölteni, csak mindig baj volt belőle, hogy be kellett utazni a városba. Sokkal könnyebb lett volna a belvárosban, bár zajosabb, de minden ott lett volna közel: a suli, a pláza, a fodrász...minden! Így, habár nem én döntöttem, megbántam h kiköltöztünk.
Nem is tudom, mindig a központban laktam, este gondoltunk egyet, lesétáltunk sörözni egyet egy teraszra, vagy csak úgy bejártuk a központot a kutyussal, kicsit furcsa belegondolni, hogy ezentúl mindenhova autóval kell majd menjek.
Meg a gyereknek is, igen míg kicsi lehet jobb lenne de aztán? Ha akar találkozni a barátaival kell várjon ránk, hogy el tudjuk vinni, haza tudjuk hozni? Este ha el akar majd menni bulizni, éjjel mi kell menjünk érte? Ha kijön suliból 2kor kell várjon 2 órát, míg haza tudjuk hozni? stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!