Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Térítsetek észhez! Nős pasis...

Térítsetek észhez! Nős pasis ügy!?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: van egy férfi akivel pár éve -szinglikként- izzott a levegő, én szédítettem kicsit, ő belém szeretett, de én nem akartam komolyabbat, végül mindketten megtaláltuk a jelenlegi párunkat. Szerintem még mindig érez valamit irántam, nem mondom hogy szerelmes de azért úgy érzem, hogy kicsit még mindig különlegesebb vagyok neki az átlagos barátnál. Ők időközben összeházasodtak, a kapcsolat pedig megszakadt. Nemrég összefutottunk és megint azt éreztem, hogy nem felejtett el teljesen (pedig nagyon korrekt ember és nagyon szereti a nejét). Eszembe jutottak a régerbbi idők és belémbújt a kisördög: keresem a társaságát, beszélgetnék vele stb. Pedig nem akarok komolyat tőle. Kérlek térítsetek észhez, mert egyrészt ÉSSZEL gondolkozva nem akarok senki házasságába belezavarni mégcsak olyan szinten sem, hogy felkeltsem az érdeklődést irántam... Másrészt szeretem a párom, és racionálisan gondolkozva nem akarok semmit a férfitől. Max ha megint szinglik lennénk. Megbolondultak a gondolataim és mindenáron fel akarom kelteni ismét az érdeklődést irántam, az eszem pedig nem elég erős, hogy legyőzze a buta gondolatokat. Térítsetek észhez! Főleg olyanok válaszát várom, akik jártasok a helyzetben...
2011. júl. 10. 14:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Szerintem az egész dolog mögött az áll, hogy tudat alatt beakarod magadnak bizonyítani, azt hogy jobb nő vagy az adott férfi feleségénél, simán eltudnád venni ha akarnád. Ilyen női izé ez, tudom milyen, én is akarva akaratlanul azt akarom, hogy foglalkozzon velem egy olyan pasi, akinek van barátnője. Ez ellen szerintem semmit nem lehet tenni. Legalábbis én nem tudom mi a megoldás.
2011. júl. 12. 16:05
 22/40 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszoló nagyon jól leírta, a "külső megerősítés-függőség" lehet a háttérben, ami az önbizalomhiányod miatt lehet.
2011. júl. 12. 16:09
 23/40 A kérdező kommentje:
Igen, ez az az érzés, amit az utolsók írtak... Csak tenni kéne valamit ellene...
2011. júl. 12. 16:12
 24/40 anonim ***** válasza:
Az nem elég jó megoldás, hogy többet nem keresed a férfi társaságát? Úgy értem, hogy egy jó ideig nem találkozol és nem beszélsz vele. Akkor talán elfelejted az egészet.
2011. júl. 12. 17:46
 25/40 A kérdező kommentje:
Megoldásként jó, és kivitelezhető is, ugyanis pár héten belül elköltözik a városunkból. De amúgyis ritkán találkozunk. A gond csak az, hogy nem tudom meggyőzni az agyam, hogy ne keressem a társaságát. Mikor az utcájuk előtt visz el az utam mindig reménykedek, hogy pont akkor ér haza és összefutunk.
2011. júl. 12. 18:01
 26/40 anonim ***** válasza:
Mennyire rossz lenne a párodnak,így is,csak nem tud róla,hogy ilyeneket írogatsz a háta mögött.Érzelmekkel játszani nem jó szerintem
2011. júl. 12. 18:48
 27/40 anonim ***** válasza:
Nem szándékosan érez így a kérdező okostojás -,-"
2011. júl. 12. 19:07
 28/40 anonim ***** válasza:

Általában nekem sem szándékosan viszket a p*csám, de ilyenkor meg lehet állni, hogy nem keresem a társaságát. Volt ilyen nálam is igen. És nehéz, de nem lehetetlen. Szerintem élt már ár vonzalmat más is. Itt az a helyzet, hogy te valójában nem akarod megállítani a vonzalmat, max csak az eszeddel próbálod meggyőzni magad róla szerintem. Erről tényleg nem tehetsz, ha így érzel de magadat ne csapd be.

Ha így van, akkor egyébként nem vagy elítélve, az érzelmeket nem nagyon befolyásolhatod és nehéz.

2011. júl. 12. 19:33
 29/40 anonim ***** válasza:
Talán ha találkoznál a feleségével, és megismernéd, látnád mibe akarsz beletaposni, és észhez térnél.
2011. júl. 12. 21:06
 30/40 anonim ***** válasza:
Ne okostojásozz!!erről van szó,ha meg akarja állni,akkor nem kéreti itt magát,és ez nem az első esete.
2011. júl. 12. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!