A helyzet a következő: van egy férfi akivel pár éve -szinglikként- izzott a levegő, én szédítettem kicsit, ő belém szeretett, de én nem akartam komolyabbat, végül mindketten megtaláltuk a jelenlegi párunkat. Szerintem még mindig érez valamit irántam, nem mondom hogy szerelmes de azért úgy érzem, hogy kicsit még mindig különlegesebb vagyok neki az átlagos barátnál. Ők időközben összeházasodtak, a kapcsolat pedig megszakadt. Nemrég összefutottunk és megint azt éreztem, hogy nem felejtett el teljesen (pedig nagyon korrekt ember és nagyon szereti a nejét). Eszembe jutottak a régerbbi idők és belémbújt a kisördög: keresem a társaságát, beszélgetnék vele stb. Pedig nem akarok komolyat tőle. Kérlek térítsetek észhez, mert egyrészt ÉSSZEL gondolkozva nem akarok senki házasságába belezavarni mégcsak olyan szinten sem, hogy felkeltsem az érdeklődést irántam... Másrészt szeretem a párom, és racionálisan gondolkozva nem akarok semmit a férfitől. Max ha megint szinglik lennénk. Megbolondultak a gondolataim és mindenáron fel akarom kelteni ismét az érdeklődést irántam, az eszem pedig nem elég erős, hogy legyőzze a buta gondolatokat. Térítsetek észhez! Főleg olyanok válaszát várom, akik jártasok a helyzetben...
Ők (a férfi és a barátnője) összeházasodtak időközben ,a MI kapcsolatunk pedig (tehát a férfi és én) megszakadt.
*Kiegészítés...
2011. júl. 10. 14:32
2/40 anonim válasza:
Nem láthatsz a fejébe... Szerintem te nem felejtetted el. Ha meg annyira zavar, akkor beszélj vele. Ha szereti a feleségét és házasok, akkor szerintem nem lehet túl nagy gond.
2011. júl. 10. 14:33
3/40 anonim válasza:
Megint a tuzzel jatszol, egyszer nem volt eleg? Feltekeny vagy rajuk, mert a Te kapcsolatod szetment. Hagyd oket boldogan elni, keress magadnak is uj part, mielott meg p.csan nem leszel rugva. Tenyleg ne sinalj magadbol hulyet. ugyis csak rohogoeszkoz leszel.
2011. júl. 10. 14:35
4/40 anonim válasza:
Jót tesz az önérzetednek, hogy kellenél neki (ideális körülmények között), legyezgeti a hiúságodat a figyelme. Ezért követed őt nyomon, holott az eszed azt diktálná, ne foglalkozz vele. Ez nem bűn, a legtöbb nőben (és férfiban) megvan ez a tulajdonság, ha nem érdekel a másik, akkor is jól esik az érdeklődése.
A helyedben megszakítanék ezzel a férfival minden kapcsolatot, és a következő hetekben a páromra koncentrálnék. El kellene mennetek nyaralni, sok közös programot szervezni, hogy megerősödjön benned: neked a párod kell, és ő imád téged, és hogy tőle kapd meg mindazt a figyelmet, amit most a másik társaságában élvezel. Mert ami veled történik, annak oka valószínűleg az, hogy ezt az igényedet a párod mostanában nem elégíti ki teljesen, már nem érzi szükségét, hogy minden nap éreztesse veled, hogy milyen különleges vagy számára. Ilyenkor kell kicsit felpörgetni a kapcsolatot!
2011. júl. 10. 14:37
5/40 A kérdező kommentje:
Mi a párommal nem mentünk szét, együtt vagyunk és szeretem. Ez az egyik nagy indok amiért ki akarom űzni még a csíráját is a gondolatnak, hogy játsszak a tűzzel.
2011. júl. 10. 14:39
6/40 anonim válasza:
Ugyan már, mindig ez a nős pasis kérdés. Alapszabály, lányok!!!
A NŐS FÉRFI (FŐLEG, HA GYEREK IS VAN) BIZTOSAN NEM HAGYJA OTT A FELESÉGÉT EGY KIS KALAND MIATT!
Téged már valószínűleg elfelejtett, túllépett rajtad, ne álmodozz róla, ha pedig szereted a párod, akkor inkább vele foglalkozz, pezsdítsd fel a kapcsolatotokat, itt a nyár, menjetek el valahova kirándulni vagy nyaralni, szeretkezzetek egy jót! Hagyd a nős pasit, ő már elkelt!
2011. júl. 10. 14:39
7/40 anonim válasza:
Mondjuk gondolj arra, hogy annak idején mégis miért nem lettetek egy pár, pedig ha jól értem azt mondtad, hogy a pasinak nagyon is tetszettél. És miért szakadt meg annak idején a kapcsolat?
2011. júl. 10. 14:41
8/40 A kérdező kommentje:
Harmadik: mintha a gondolataimban olvasnál... Pont ez az érzés az, amikor nem a férfi kell, hanem az az érzés, hogy tetszem neki. Nagyon köszönöm a tanácsot, valószínűleg tényleg ez lesz a legjobb megoldás... Talán amiatt fontos nekem a figyelme, mert világ életemben önbizalomhiányos voltam... De máshogy is lehet önbizalmat növelni!
2011. júl. 10. 14:42
9/40 anonim válasza:
Ha parancsolsz az ösztöneidnek, ha tudod irányítani a szívedet és nem hagyni, hogy ő itányítson tégedet, akkor kis idő múltán a helyén fogod tudni kezelni a dolgot. És javaslom, hogy a mostani pároddal legyetek sokat együtt és tartsatok kimerítő beszélgeteéseket. Az az érzésem, hogy valamiért már nem 100%-os a mostani kapcsolatod, de még nem menthetetlen. Addig cselekedj, amíg nem késő.
2011. júl. 10. 14:42
10/40 A kérdező kommentje:
Negyediknek: nem akarok tőle igazán semmit, főleg azt nem hogy elhagyja a családját, csak azt hogy érezzem, hogy még mindig vonzónak talál, és nem külsőre értem. Ha akartam volna valami, akkor beadtam volna a derekam amikor évekkel ezelőtt szinglik voltunk és szerelmet vallott!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!