Szülők! Ti mit akartok tudni a nyári táborról?
Sosem voltam még táborban.
Egyik ismerősöm szervez (bár csak netről ismerem), leszünk kb 30-an.
Félek, hogy nem engednének el, elvégre nem "hivatalos" tábor, vagy ilyesmi.. Csak ilyen magán rendezésű.
Szerintetek elengednének?
16/L
Hát ezt a saját szüleidtől kéne megkérdezni. Ők majd úgyis elmondják, hogy mit akarnak tudni.
Honnan tudjuk, hogy a szüleid elengednek vagy nem?
Én szülőként ( bár a fiaim még kicsik) a következőket akarnám feltétlen tudni:
Hol lesz és milyen időpontban? ki szervezi? Milyen egyéb programokat szerveznek: kirándulás, fürdés, kalandtúra. Hány évesek lesznek ott és kik felügyelnek rájuk pedagogikusok, vagy más személyek. Orvosi ellátást hogyan kaptok? hogyan oldják meg az étkeztetést? v Milyen módon lesztek elszállásolva? Faházban koedukáltan vagy sátorban , illetve nemenként külön külön faház, vagy csak szonáként ... stb Meníyibe fog kerülni? hogyan kell befizetni? Illetve hol lesz a tábor mivel és hogyan jutsz el oda...
S örülnék ha legalább egy ismerőssel mennél... vagy ha van rá lehetőség én is megismerném a helyszínt és szervezőket pl telefon, honlap ilyenek.
kielégítő voltam?
Igen, ez nagyon hasznos volt! Köszi :)
Igazából senkit sem fogok ott ismerni, de úgyis unatkozok itthon egész nap.. Jobb lenne ennél bármi
Ha magánszervezésű, akkor a pénzre is nagyon figyeljetek, mert átverés is lehet. (magánszervezés-> ha gebasz van, akkor nincs kihez fordulni, pláne ha nincs megadva tisztességes elérhetőség, amit le is ellenőriztek)
Az ilyen, előre kell utalni mindent, az gyanús ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!