Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy az otthonülős...

Az igaz, hogy az otthonülős szülők gyerekei is otthonülősek lesznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 10:38
1 2 3
 21/28 Salx Narval ***** válasza:
Nem feltétlenül, én vagyok rá, az élő példa.:D
2011. júl. 11. 14:55
 22/28 anonim ***** válasza:

Ugyan az a helyzet velem, mint a következő hozzászólóval:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 12:37

17L

2011. júl. 11. 16:12
 23/28 anonim ***** válasza:
Szüleim vittek mindenhová - tábor, kirándulás, gyerekprogram... -, de felnőttként elég otthonülős vagyok :)
2011. júl. 11. 17:01
 24/28 anonim ***** válasza:

szerintem egy gyerek igényli, h társaságba vigyük, vagy legalábbis el otthonról.

engem anyum és a barátja mindig vittek kirándulni, vagy a Balatonra. nem voltunk kőgazdagok, de összespórolt ennyit, mert szerette volna, ha lennének szép emlékeim a gyerekkoromból.

nem vagyok az a klasszik otthonülős, de néha szükségem van egyedüllétre. szeretek eljárkálni sörözni, kirándulni, de nem fordulok magamba, ha egy hétvégét itthon kell töltenem.

2011. júl. 11. 19:19
 25/28 anonim ***** válasza:

10:43

Teljesen igazad van!

Anyukámék eléggé otthon ülősek... Eléggé.:/ Én próbáltam más lenni, de tényleg pénz kérdése. Mondjuk nekem az, hogy kimozdulok, nem azt jelenti, hogy fagyizni, vagy a közelbe egyet sétálni, vagy egy mozi. Az nekem még nem kimozdulás. Amit tudok, kiakarok próbálni az biztos. Ahova lehet elakarok jutni, annyira hatalmas ez a világ és sok a látnivaló. Rajta vagyok az ügyön.:)

2011. júl. 11. 22:42
 26/28 anonim ***** válasza:

anyámék nagyon otthonülősek, tesóm is.

én viszont alszok, felkelek, ált. már v.ki hívott telefonon hogy találkozzunk, a városközpontba megyek, este buli stb.

ha nincs pénzem, ingyenes helyre megyünk, szoktunk a haverokkal sátrazni, piknikeznifilmet nézni stb.

szüleim nem szeretik, hogy állandóan mászkálok, pedig ettől még nem vok rossz ember...csak más, mint ők.

20/L

2011. júl. 11. 23:27
 27/28 anonim válasza:

Nem feltétlen, habár nálunk is anyu nagyon otthonülős, az öcsém például nem. Én viszont teljes mértékben olyan vagyok, mint anyu, egész nap otthon vagyok, még a házból sincs kedvem kimenni. Hiába hívnak a barátaim, hogy talizzunk vagy valamit csináljunk (sétáljunk, strandoljunk, beszélgessünk) semmi kedvem hozzá és mindig lemondom. Anyu fiatalon mindenhova eljárkált, szóval ez szerintem személytől függ.

17/L

2011. júl. 12. 08:57
 28/28 anonim válasza:
En tapasztalatbol tudom hogy ez nem igaz.Az en szuleim is ithol/othol ulosek de en egyalatalan nem vagyok az :)
2011. júl. 12. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!