Az igaz, hogy az otthonülős szülők gyerekei is otthonülősek lesznek?
Ugyan az a helyzet velem, mint a következő hozzászólóval:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 12:37
17L
szerintem egy gyerek igényli, h társaságba vigyük, vagy legalábbis el otthonról.
engem anyum és a barátja mindig vittek kirándulni, vagy a Balatonra. nem voltunk kőgazdagok, de összespórolt ennyit, mert szerette volna, ha lennének szép emlékeim a gyerekkoromból.
nem vagyok az a klasszik otthonülős, de néha szükségem van egyedüllétre. szeretek eljárkálni sörözni, kirándulni, de nem fordulok magamba, ha egy hétvégét itthon kell töltenem.
10:43
Teljesen igazad van!
Anyukámék eléggé otthon ülősek... Eléggé.:/ Én próbáltam más lenni, de tényleg pénz kérdése. Mondjuk nekem az, hogy kimozdulok, nem azt jelenti, hogy fagyizni, vagy a közelbe egyet sétálni, vagy egy mozi. Az nekem még nem kimozdulás. Amit tudok, kiakarok próbálni az biztos. Ahova lehet elakarok jutni, annyira hatalmas ez a világ és sok a látnivaló. Rajta vagyok az ügyön.:)
anyámék nagyon otthonülősek, tesóm is.
én viszont alszok, felkelek, ált. már v.ki hívott telefonon hogy találkozzunk, a városközpontba megyek, este buli stb.
ha nincs pénzem, ingyenes helyre megyünk, szoktunk a haverokkal sátrazni, piknikeznifilmet nézni stb.
szüleim nem szeretik, hogy állandóan mászkálok, pedig ettől még nem vok rossz ember...csak más, mint ők.
20/L
Nem feltétlen, habár nálunk is anyu nagyon otthonülős, az öcsém például nem. Én viszont teljes mértékben olyan vagyok, mint anyu, egész nap otthon vagyok, még a házból sincs kedvem kimenni. Hiába hívnak a barátaim, hogy talizzunk vagy valamit csináljunk (sétáljunk, strandoljunk, beszélgessünk) semmi kedvem hozzá és mindig lemondom. Anyu fiatalon mindenhova eljárkált, szóval ez szerintem személytől függ.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!