Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy az otthonülős...

Az igaz, hogy az otthonülős szülők gyerekei is otthonülősek lesznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 10:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem személy szerint úgy neveltek hogy hagyták hogy minden t ki próbáljak és azt is hagyták hogy eldöntsem hogy nekem mi a jó.Bár hozzá teszem az én szüleim nem otthon ülősek,de sok mindent meg mutattak az életben hogy van ez az út és van ez is.
2011. júl. 9. 10:46
 12/28 anonim ***** válasza:

nálunk a szülők nem járogatnak annyira el (néha elmennek barátokhoz, színházba, no meg ugye nyaralni :) )

én se járok partyzni, engednének, csak nincs kedvem...barátokkal én is találkozok, járok sportolni, barátommal vagyok, szóval nem vagyok otthonülős.

Húgom pedig felkel, eszik, elmegy a barátaival, majd este partyzik egyet, és későn jön csak haza.

2011. júl. 9. 10:56
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem párom egy ilyen otthonülős családból jött, és mellettem teljesen leszokott róla. Természetesen nem lettünk vmi totál bulizós párocska, de gyakran kimozdulunk, néha csak sétálni, fagyizni egyet... Ő pl egész életében egyetlen egyszer volt állatkertben, akkor is iskolával. Múlt héten "elvittem", és hihetetlenül élvezte :) Elrángattam még nyaralni is egyszer, a következőt már ő tervezi, így felnőtt férfiként kinyílt előtte a világ. Anyós nem egészen nézett jó szemmel, de most már végre párom a saját lábára állt, szerintem tök vicc, hogy mellettem önállósodott. Mielőtt összejöttünk még a saját szülővárosának is csak az otthon-iskola-bevásárlóközpont részét ismerte... Merthogy anyukája szerint felesleges csavarogni ;)
2011. júl. 9. 10:57
 14/28 anonim ***** válasza:
ha nincs elég akarata a gyereknek, akkor igen.
2011. júl. 9. 11:17
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát azért nem feltétlenül. Nekem a szüleim még kicsi koromban sok helyre eljárkáltak, volt nekik nagy baráti társaságuk. Nekem meg senkim sincs, és otthonülős vagyok.
2011. júl. 9. 11:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó. Az én szüleim soha sehova nem jártak, az évi egy nyaraláson kívül nem mozdultak ki a lakásból, nem voltak barátaik, sőt, anyám kifejezetten azt hangoztatta, hogy az embernek nincs szüksége barátokra, elég a család. Mivel én pont az ellentéte voltam, igényeltem a barátokat, azt, hogy kimozdulhassak, rengeteg konfliktusunk volt, de én nem hagytam magam. Így 40 éves koromra már kevesebbet mászkálok el, de azért az edzések meg egy-két koncert belefér, meg időnként sörözés a barátokkal. Öcsém és a felesége ugyanolyanok mint anyámék voltak, nincsenek barátok (max. egy haver, de azzal sem járnak össze), otthon kotlanak állandóan. Érdekes, hogy anyám, hogy egyedül maradt, kezd meggárgyulni, nincs kivel beszélgetnie, engem hívogat naponta ötször, de arra továbbra sem hajlandó, hogy kimozduljon, elmenjen egy színházba, egy nyugdíjasklubba vagy bárhová.
2011. júl. 9. 12:37
 17/28 anonim ***** válasza:
Anyum otthonülős, én meg pont a totális ellentéte vagyok...legszívesebben éjjel-nappal mennék ide-oda, csak sajnos az energiám nem bír ennyit:D
2011. júl. 9. 14:28
 18/28 anonim ***** válasza:
55%
Minden a pénzen múlik. Többnyire nem azért nem mozdulnak ki az emberek, mert nem akarnak, hanem mert sajnos nincs rá pénzük, és bárhova mész, az pénzbe kerül...
2011. júl. 9. 15:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Nekem édesapám volt ilyen remete,mint én :)Teljesen ráütöttem.Semmi buli,semmi haverokkal mászkálás,inkább otthon vagyok a párommal,csinálom a dolgom.ha kimegyek,akkor is csak vele vagy boltba vásárolni,munkába.
2011. júl. 11. 14:20
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is pénz kérdése az egész,mert ha kirándulni mész a gyerek akkor is már elvárna egy fagyit(ha mást nem)és sajnos a 28.500Ft-omból nekem ez is gondot jelent.Mondjuk a játszóra minden nap le viszem őket(szerencsére nincs a közelbe kisbolt)de azt hiszem az idén még a Balatonra sem megyünk le(egyre több dologról kell lemondanunk a munkanélküliség miatt)
2011. júl. 11. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!