Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok ha nem akkrok...

Normális vagyok ha nem akkrok gyerket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 13:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Bárcsak a védekezésre ne lennének lusták.
2009. márc. 30. 18:23
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha 21 vagy ráérsz még, pláne a mai világban. Csak jól tervezd meg és gondold át, hogy azért 30 éves korodig legyen egy, esetleg kettő. Eddig a korig a legegészségesebb szülni. Addig hidd el meg fogsz rá érni. De igazából jobb is ha addig nem szülsz amíg nem érzed magad késznek rá. Csak mondom a 30 as határra azért figyelj! Meg addig a védekezésre! :)

Bár ki tudja, lehet ha becsúszna és mire letelne a kilenc hónap másképp éreznéd. Egy a lényeg, ne légy gyerekellenes önmagaddal szemben. Tedd be a szekrénybe a témát és ha úgy érzed előveszed és belevágsz!

Bár Gordon nem fogja megkönnyíteni a dolgodat! Mert lassan már senkinek sincs kedve gyereket vállalni! Minek, éhezni? Mert munkaviszonyt meg aztán nagyon nehéz összeszedni manapság!

2009. márc. 30. 18:29
 23/28 A kérdező kommentje:
hát tudom ráér még szülni..de nem hiszem,hogy akarnék..sokszor hallom pasiktól akik szeretik gyerekeket és majd szeretne saját gyereket..mi van ha pl. egy pasit nagyon szeretek és ő akar én meg nem :(attól félek hogy emiatt elveszíthetem.még ha becsúszna akkor,elvetétem enyi
2009. márc. 30. 19:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Bőven van még időd.Előbb élj egy kicsit majd ráérsz még gyereket nevelni.
2009. márc. 30. 20:49
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem változik az álláspontod, mindenképp olyan férfit kell keresned, aki szintén nem akar gyereket. Nem 1-2 válást láttam már, ami abból adódott, hogy az egyik fél akart gyereket, míg a másik nem. Gondolj bele: te nem akarsz gyereket, de a leendő férjed akarna. Ezt nem lehet megoldani szívfájdalom nélkül. Van olyan férfi is, aki nem akar gyereket. Neked egy olyan társra van szükséged, aki úgy gondolkodik, mint te, különben nem lesz tartós a kapcsolatotok.
2009. márc. 30. 23:16
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

" a 30-as határra azért figyelj"

Kikérem magamnak a 30 felett szülők nevében!!! Mindenki akkor szül, amikor elérkezettnek látja az időt, amikor megérik az anyaságra, amikor mellette van a megfelelő ember és amikorra összejön!!!Nekem pl. ez csak 31 évesen adatott meg és szerintem nem késtem le semmiről, illetve ennek köszönhetően nem vagyok ma egy többgyerkes elvált anyuka csupasz seggel (már bocs)!

Gyűlölöm az ilyen beszólásokat!

2009. márc. 31. 08:20
 27/28 anonim ***** válasza:
88%

Én nem beszólásnak szántam!!!! Bocsánat ha valaki magára vette!

Ez biológiailag van így, hogy 30 éves korig a legérettebb rá a szervezet. De szült már 40 éves nő is egészséges gyereket, mert akkor találkozott a párjával.

Én csak azért írtam ezt, mert azért ha 30 éves koráig szül akkor még nem lesz idősebb anyuka, bár ez is személytől függ. Plussz mínusz egy két három év nem gáz, de tizenévek már veszélyesek lehetnek a babára nézve is. Nem rosszból írtam ezeket és nem megbántani akartam vele senkit!

Szülhetsz később is, amikor majd érzed hogy eljött az ideje úgy is eljön egyszer.

2009. márc. 31. 13:38
 28/28 anonim ***** válasza:

Igen.Mért ne?

Én sem vagyok teljesen biztos benne hogy akarok.Mégis teljesen normális nőnek tartom magam.

És sajnos nemcsak az olyanok szülnek,akiknek van felelősségtudatuk...

2009. ápr. 1. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!