Persze. Én mindig védelmembe veszem azokat a nőket, akik nem akarnak gyereket. Engem is sokan leszóltak néhány napja, egy kérdésre válaszoltam, én vagyok az aki most nyert el egy külföldi rákkutatói állást. Én egyszerűen nem tudom beilleszteni az életembe, de ettől függetlenül normális vagyok, az orvosit hidd el kizárólag normális emberek tudják elvégezni:) Szerintem meg az a nemnormális, ha valaki gyereknevelő/mosó/főző/takarítógép akar lenni. De én őket sem szólom le, van akinek a gyerekszülés, az élete célja, és értelme. Még jó hogy nem vagyunk egyformák.
2009. márc. 30. 14:18
12/28 anonim válasza:
Persze, ettől még lehetsz normális, a "normálisság" nem ezen múlik! Utolsónak: én is elvégeztem azt a bizonyos egyetemet és még gyereke(ke)t is akarok! Erre varrjál gombot :D
2009. márc. 30. 14:24
13/28 anonim válasza:
Nő vagy? Férfi? Gyerek?
2009. márc. 30. 14:26
14/28 anonim válasza:
normális.
bár le kell írnom egy nagyon rövid történetet. mamám testvére 56 idején volt fiatal feleség. anno akkoriban nem lehetett házastársaknak együtt külföldre menni, nehogy disszidálás legyen a vége. úgyhogy az ifjú férj elment Ausztráliába, hogy majd megy utána mamám testvére. azóta nem látták egymást. mamám testvére már elmúlt 70 éves, sosem ment újra férjhez, gyereke sem lett. az én gyerekeimért teljesen oda van, rajtunk kivül nincs rokona. tök egyedül van. amikor megyünk, mindíg azt mondja, élete legnagyobb baklövése az volt, hogy nem akart gyereket.
2009. márc. 30. 14:33
15/28 anonim válasza:
Egy normális ember erre a világra nem szűl gyereket.
2009. márc. 30. 14:42
16/28 anonim válasza:
Igaza van az elöttem írónak!
2009. márc. 30. 14:47
17/28 anonim válasza:
A 14:09-es vagyok, többek között ez a nézet is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy anno miért nem akartunk gyerket. De örülök neki, hogy megváltozott a véleményem, hiszen egy tündéri kisemberrel lennék szegényebb és az anyaság érzésével. Ettől függetlenül én is nagyon félek, hogy milyen hatások fogják érni és hogy hogyan sikerül normális embert nevelni belőle.
2009. márc. 30. 15:26
18/28 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy normális vagy e vagy sem, hogy akarsz e gyereket vagy sem. Alapvetően a női természet része a gyerek utáni vágy, de ha belőled ez hiányzik, akkor nincs mit tenni.
Mindenesetre gyereket szülni csakis azért és akkor szabad szülni, HA TE erre vágysz. A vágyat pedig nem lehet létrehozni, az magától jön-ha jön.
2009. márc. 30. 17:17
19/28 A kérdező kommentje:
21 éves nő vagyok.és bocsi hogy a kérdésekben hiányzik a szókosz csak gyorsan gépelek és elírtam:)
Csak mert,anyum szeretne ha nekem is legyen gyerekem és beszól ,hogy hány évesen szülnek ,férjhez menjek..de én nem akarok.én csak karrieremmel akarok foglakozni.testvéremnek van aranyos iker lányai attól függetlenül imádom őket,de van olyan idő h nincs kedvem foglakozni velünk játszani..megunom.és én érzem hogy ugyse lennék jó anya
2009. márc. 30. 17:35
20/28 anonim válasza:
Hát valaki még gyereket szülni is lusta.Szerintem nem normális.Dehát te tudod .Csak aztán meg ne bánd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!