Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok ha nem akkrok...

Normális vagyok ha nem akkrok gyerket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 13:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%

Persze, ettol meg nyugodtan lehetsz normalis.

Hany eves vagy?

2009. márc. 30. 13:43
 2/28 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Gondolom ezt te is érzed, és ezért kérdezed. Egy "normális" ember akar gyereket.
2009. márc. 30. 13:45
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt pár napja valaki feltette ugyanezt a kérdést. Keress rá, mert nagyon sok választ kapott. Én meg anyaként azt mondom, hogy nem gáz, mert te legalább tisztában vagy vele, hogy nem akarsz olyat vállalni, amihez nincs elhivatottságod. De az is lehet, hogy ez a jövőben változni fog, de ha nem, akkor sincs semmi, amíg te jól érzed magad. Akiknek van gyereke, nem tudják elképzelni, hogy valaki ne akarjon, mert tényleg nagy öröm, de ha te magadat pl. alkalmatlannak ítéled az anya szerepre, akkor jobb, ha nem lesz gyereked, mert aztán az csak a gyereknek lenne rossz.
2009. márc. 30. 13:52
 4/28 anonim ***** válasza:
73%
Igen, sok oka lehet. Miért nem akarsz?
2009. márc. 30. 13:53
 5/28 anonim ***** válasza:
96%
Persze, attól mert valaki nem akar gyereket, attól még normális! Meg szabad tudni, hogy miért nem szeretnél?
2009. márc. 30. 13:56
 6/28 anonim ***** válasza:
2009. márc. 30. 14:01
 7/28 anonim ***** válasza:
63%

Igen És ha fiatal vagy, akkor általános vélemény. Aztán sokan meggondolják.

Legalább nem örökli a helyesírásod :) bocs

2009. márc. 30. 14:02
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy igazi tündéri kislányom van, és mégis el tudom képzelni, hogy valaki nem akar! Eredetileg 4 gyermeket akartam, mert nagyon szeretem a gyerekeket, sok türelmem, érzékem és ismereteim is vannak, és segítséget kérni sem szégyellek, tehát elvileg semmi akadálya, de ne legyünk már ilyen szűk látókörűek... ki tudja, kinek mi az indoka!
2009. márc. 30. 14:03
 9/28 anonim ***** válasza:
97%

Csak azért gyereket szülni, hogy legyen, amikor nincsenek meg a körülmények, férjjel rossz kapcsolat vagy nincs is férj, anyós közöttetek áll, nincs miből felnevelni...stb?

De ha megoldható, és úgy érzed majd, hajrá, mert ez a legnagyobb öröm az életben!

14:03-as

2009. márc. 30. 14:08
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Persze, hogy normális vagy. Tudod én sokáig nem akartam gyereket, mikor a férjemmel összekerültünk, meg is beszéltük, hogy nem akarunk több okból kifolyólag is. Aztán egyszer csak megváltozott mindkettőnk véleménye a témáról és belevágtunk (én 30 voltam, ő 33). Majdnem 1 éves próbálkozás után sikerült és a végén már bármit megadtam volna azért, hogy terhes legyek. Végre sikerült a baba, de a terhességem alatt jópárszor merült fel bennem, hogy biztosan való nekem gyerek? vajon jó szülő leszek-e? stb. Sőt, mikor szülni mentem még akkor sem hittem el igazán, hogy még aznap megszületik a kisbabánk.

Most már lassan 3 hónapos, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy velünk van.

2009. márc. 30. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!