Nem szeretem a gyereket, a barátom szerint nem lennék jó anya, mondjak le az anyaságról végleg, vagy lehet, hogy a sajátomat szeretném?
Figyelt kérdés
Nem tartom aranyosnak őket, mikor még kicsit akkor meg egyenesen csúnyának, mert deformált, kövér a fejük és mindig folyik a nyáluk, gyakran sírnak, hisztiznek, annak kell lennie, amit ők akarnak. Amikor már nagyobbak és nem elkényeztetettek, hisztisek, lehet velük értelmesebben beszélni, akkor már kedvelem őket.
A párom szerint nem lennék jó anya, látja rajtam, hogy nem tudok bánni velük, nem tudom mit csináljak a közelükben. Nem tudok gügyörészni a babákkal, normálisan megfogni őket, mert mindenen bőgnek és az meg nagyon felhúz. Az az érdekes, hogy sajátot meg szeretnék, de így nem merek bevállalni, ráadásul barátom is azt gondolja rólam, amit és ez még jobban elkeserít. Félek, hogy emiatt tényleg nem lennék jó anya.
2011. júl. 9. 07:10
11/11 anonim válasza:
egy ismerosunk szorol szora igy volt mint te,de mivel mar 36 mult,belevagott,mert ugye az ido szoritotta.es sajnos megszivta.a gyerekei tenyleg bogtek,meg minden,es o tenyleg nem tudta oket elviselni.aztan egyik narol a masikra elhuzott ausztraliabaes csak 1 cetlit hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!