Baj, ha azonos nemű unokatesó meglát meztelenül?
Figyelt kérdés
Jövő héten nálam lesz az unokaöcsém pár napig. Én meg megszoktam, hogy nyáron, pláne ilyen melegben, meztelenül alszom, meg úgy megyek-jövök a fürdőszobából zuhanyozáskor. Most baj lesz, ha pár pillanatra meglát meztelenül a lakásban? Engem mondjuk nem zavar. Hogy vagytok ezzel?
27/F
2011. júl. 8. 18:05
31/33 anonim válasza:
Atyaúristen...meg is őrülnék hogyha ilyen fapina lennék.. vagy lehet bennem van a hiba, de mi úgy viselkedünk uncsitesóimmal hogy a meztelenkedés tök normális. És még a legjobb barátnőmmel is, egymás előtt szoktok elvégezni a dolgunkat a wcn, tampont is cserélünk és egymás előtt zuhanyzunk, nálunk ez a normális és semmi ferde hajlam sincs ebbe. Szerintem TÖK NYUGODTAN pucérkodhatsz előtte, semmi ciki nincs ebbe. Ha te ezt szoktad meg akkor meg pláne
32/33 anonim válasza:
hát elég ferdén gondolkodtok,azért nálam egy zuhanyás,tamponcsere nem igazán férne bele senki előtt...átöltözni még talán,de meztelenül lófrálni,ha egyedül vagyok sem mászkálok pucéran
33/33 anonim válasza:
Nem baj, nem értem, mi ez a prüdéria, akik ide válaszolgatnak, nem tudom, milyen világban élnek.
Velem is sokszor előfordult már, hogy unokatesóval vagy más haverral kellett egy szobában aludnom, egy évig koleszos voltam, tehát elkerülhetetlenül megesett, hogy meztelenül voltunk a másik előtt. Egyetlen szabály: nem kell odabámulni a másikra, amikor az éppen meztelenül van. Kész, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!