Baj, ha azonos nemű unokatesó meglát meztelenül?
Figyelt kérdés
Jövő héten nálam lesz az unokaöcsém pár napig. Én meg megszoktam, hogy nyáron, pláne ilyen melegben, meztelenül alszom, meg úgy megyek-jövök a fürdőszobából zuhanyozáskor. Most baj lesz, ha pár pillanatra meglát meztelenül a lakásban? Engem mondjuk nem zavar. Hogy vagytok ezzel?
27/F
2011. júl. 8. 18:05
1/33 anonim válasza:
Hány éves?
Egyébként ha téged nem zavar, szerintem őt sem fogja.
3/33 anonim válasza:
Nem baj, ha őt sem zavarja, de azért az, hogy meztelenül közlekedsz, az kicsit erős, mert mi van, ha mégsem kíváncsi rád és zavarja, aztán beléd ütközik és el sem tudja kerülni?
4/33 anonim válasza:
úristen meghalnék ha az unokatesóm meztelenül járkálna meg aludna, egy alsógatyát felvenni nem olyan nehéz
5/33 anonim válasza:
arra a pár napra kibírod,hogy nem pucérkodsz szerintem egy alsónadrágban még nem fogsz éjszaka megsülni...
7/33 anonim válasza:
Ha külön szobába alusztok, akkor nyugodtan aludj meztelenül, de ne járkálj elötte meztelen... szerintem őt zavarná.
8/33 anonim válasza:
bocs, elment hamar
Mi is vagyunk így, én 27 ő 20 vagyok, sohasem szoktunk egymás előtt meztelenkedni, ha nálam van. Szóval szerintem nem illik sehol sem.
9/33 anonim válasza:
ez is intelligencia kérdése,öltözz fel,nem fogsz belehalni
10/33 anonim válasza:
én sem örülnék ha lenne egy lány unokatesóm és meztelenül császkálna a lakásban,nem vagyok a testére kíváncsi...unokatesód sem homi,hogy ezt élvezze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!