Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha azonos nemű unokatesó...

Baj, ha azonos nemű unokatesó meglát meztelenül?

Figyelt kérdés

Jövő héten nálam lesz az unokaöcsém pár napig. Én meg megszoktam, hogy nyáron, pláne ilyen melegben, meztelenül alszom, meg úgy megyek-jövök a fürdőszobából zuhanyozáskor. Most baj lesz, ha pár pillanatra meglát meztelenül a lakásban? Engem mondjuk nem zavar. Hogy vagytok ezzel?

27/F

2011. júl. 8. 18:05
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek. Csak azt nem értem, h ez miért más, mint pl. amikor suliban tesióra után lezuhanyoztunk és mindenki meztelenül volt a többiek előtt az öltözőben. Vagy osztálykiránduláson u. a. volt a helyzet.
2011. júl. 8. 18:55
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Mert akkor ott vagy bent, és mindenki számít rá, nem a folyosón meg a szobák közt sétafikálsz egy szál kukkerban.
2011. júl. 8. 18:57
 23/33 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj nem lehet hogy valami másért érdekel ennyire ez a kérdés?Nem lehet hogy te valójában azt akarod hogy meztelenkedhess elötte?Mert ahogy olvasom az eddig írtakat nekem ez az érzésemhogy téged izgatna egy ilyen szituáció és most nem izléstelenkedni akarok vagy esetleg megbántani!

Én amúgy hallottam olyanról hogy valaki lefeküdt az unokahugával.

2011. júl. 8. 19:00
 24/33 anonim ***** válasza:
50%
de itt 2 fiúról van szó
2011. júl. 8. 19:01
 25/33 anonim ***** válasza:
60%
előző vlaszoló a családszexre akar kilyukadni te homár
2011. júl. 8. 19:02
 26/33 anonim ***** válasza:
76%
Kiscsillag. Az, ha valaki előtt átöltözöl, az megint más, mintha direktben pucérkodsz. Én sem vagyok szégyenlős, és bizony elég sok szinte ruhátlan testet is láttam már (varrónő vagyok, és próbálni minden embernek kell, ha új ruhát varrat, vagy átszabatja a régit), és szinte az összes barátom, sőt, a férjem barátai, és rokonok mindkét oldalról,öltözött-vetkőzött már előttem, de mégsem járkáltak a lakásban bugyogóban-gatyában, amig elkészültem a holmival.
2011. júl. 8. 19:09
 27/33 A kérdező kommentje:

"Figyelj nem lehet hogy valami másért érdekel ennyire ez a kérdés?"

Nem, ne hülyüljetek már. Annyira nem is érdekel a kérdés, csak emiatt a dög meleg miatt jutott eszembe. Mivel megszokás, hogy ilyenkor így vagyok itthon. A szokás meg nagy úr.

2011. júl. 8. 19:09
 28/33 A kérdező kommentje:

Éppen azért kérdeztem, hogy nem zavaró-e másnak az ilyen.

de mivel szinte mindenki azt mondja, hogy zavaró, igyekezni fogok vigyázni.

2011. júl. 8. 19:11
 29/33 anonim ***** válasza:
81%
Illetlenség, ha meztelenül jàrkàlsz elõtte, a végén még megijedne és elfutna a hàzatokból.
2011. júl. 8. 19:11
 30/33 A kérdező kommentje:

"az megint más, mintha direktben pucérkodsz. "

ezt mondom, h az NEM direktben pucérkodás, h a fürdőből kijövet véletlen meglát, amíg a szobámba bemegyek. De amúgy törülközőt magam köré csavarom majd és kész.

Köszi mindenkinek a válaszokat, részemről ennyi.

2011. júl. 8. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!