Baj, ha azonos nemű unokatesó meglát meztelenül?
Jövő héten nálam lesz az unokaöcsém pár napig. Én meg megszoktam, hogy nyáron, pláne ilyen melegben, meztelenül alszom, meg úgy megyek-jövök a fürdőszobából zuhanyozáskor. Most baj lesz, ha pár pillanatra meglát meztelenül a lakásban? Engem mondjuk nem zavar. Hogy vagytok ezzel?
27/F
Figyelj nem lehet hogy valami másért érdekel ennyire ez a kérdés?Nem lehet hogy te valójában azt akarod hogy meztelenkedhess elötte?Mert ahogy olvasom az eddig írtakat nekem ez az érzésemhogy téged izgatna egy ilyen szituáció és most nem izléstelenkedni akarok vagy esetleg megbántani!
Én amúgy hallottam olyanról hogy valaki lefeküdt az unokahugával.
"Figyelj nem lehet hogy valami másért érdekel ennyire ez a kérdés?"
Nem, ne hülyüljetek már. Annyira nem is érdekel a kérdés, csak emiatt a dög meleg miatt jutott eszembe. Mivel megszokás, hogy ilyenkor így vagyok itthon. A szokás meg nagy úr.
Éppen azért kérdeztem, hogy nem zavaró-e másnak az ilyen.
de mivel szinte mindenki azt mondja, hogy zavaró, igyekezni fogok vigyázni.
"az megint más, mintha direktben pucérkodsz. "
ezt mondom, h az NEM direktben pucérkodás, h a fürdőből kijövet véletlen meglát, amíg a szobámba bemegyek. De amúgy törülközőt magam köré csavarom majd és kész.
Köszi mindenkinek a válaszokat, részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!